Γιάννης Ραγκούσης: "Θα ήταν ανήθικο η κυβέρνηση να συναλλάσσεται με συντεχνίες"

Προ των ευθυνών τους επιχείρησε να βάλει τους βουλευτές, ειδικά εκείνους που αντιδρούν, ο Γιάννης Ραγκούσης ξεκινώντας την εισήγηση του στο ΚΤΕ υποδομών στο οποίο τους ενημερώνει για το άνοιγμα του επαγγέλματος των ΤΑΞΙ.
"Δεν είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το...
πρόβλημα.
Ούτε αυτή η κυβέρνηση, ούτε αυτή η Κ.Ο .Δεν πρέπει όμως να γίνουμε αυτοί οι οποίοι θα ευθύνονται, ο μη γένοιτο, γιατί δε λύθηκε
το πρόβλημα."

Η εισήγηση του Γιάννη Ραγκουση ήταν σε δραματικούς τόνους "δεν μιλάμε πια για κρισιμότητα ούτε της περιόδου ούτε της εποχής. Πλέον μιλάμε για κρίσιμες στιγμές."

Τόνισε ότι συντεταγμένες δυνάμεις επιδιώκουν την χρεοκοπία της χώρας" όποιος δώσει τέτοια αφορμή, τέτοιο πρόσχημα, αναλαμβάνει ιστορικές, όχι μόνο πολιτικές ευθύνες".

Το ατού του θεωρεί ότι είναι η μαύρη αγορά αδειών. "Μόνο την τελευταία 10ετια έχουν αλλάξει χέρια 35.000 άδειες και υπολογίζεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί αφορολόγητες συναλλαγές 5δις ευρώ".

Διεμήνυσε μάλιστα στους βουλευτές που όπως αποδεδείχθηκε αμέσως μετά με την κριτική τους κρατούν επιφυλάξεις, πως μετά τα προχθεσινά μέτρα "θα ήταν τουλάχιστον ανήθικο και άδικο η κυβέρνηση να συναλλάσσεται με συντεχνίες προκειμένου να διατηρηθούν άδικα προνόμια".

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα