Γιατί χτυπούν τη Τζότζολα

Στο στόχαστρο του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» είναι προφανές ότι έχει μπει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα, με τη διοχέτευση παραπολιτικών σχολίων, στις εφημερίδες αλλά και το διαδίκτυο, που στοχεύουν στο να «τσαλακώσουν» την εικόνα της......
στενής συνεργάτιδας του Αντώνη Σαμαρά.

Η αρχή έγινε με την απόπειρα να ταυτιστούν οι περιπτώσεις Καρχιμάκη και Τζότζολα, σχετικά με τη μετάταξη
που δόθηκε σε αμφότερους, από την Ολυμπιακή στο υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΟΣΑ αντίστοιχα. Και, ενώ η αναπληρώτρια του Γιάννη Μιχελάκη αντέδρασε ακαριαία, και με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο νόμος, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια της πλειοψηφίας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η… παραφιλολογία συνεχίζεται.

Η στοχοποίηση της Βασιλικής Τζότζολα δεν είναι φυσικά απρόσμενη, ούτε και τυχαία. Η κα Τζότζολα είναι από τα στελέχη που έχει αναδείξει ο Αντώνης Σαμαράς, τον 1 ½ χρόνο της προεδρίας του στη Νέα Δημοκρατία, και ένα από τα καινούρια πρόσωπα στα οποία ποντάρει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το μέλλον, καθώς και για να ανανεώσουν την εικόνα της γαλάζιας Παράταξης στον δημόσιο πολιτικό διάλογο.

Εκείνοι λοιπόν που απεργάζονται τα… μισόλογα και τα επικριτικά σχόλια για τη Βασιλική Τζότζολα, στοχεύουν τον Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας να «κοντύνουν» μια προσωπική επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όπως άλλωστε συνέβη και το διάστημα που προηγήθηκε των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την κριτική στα όρια… της λοιδωρίας, για την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής.

http://www.statesmen.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα