ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Τα χρήματα του δανείου ΔΕΝ μπαίνουν στην χώρα. Εδώ και 2 χρόνια η κυβέρνηση λέει συνέχεια ψέματα πάνω σ αυτό το θέμα. Τα λεφτά ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ πάνε κατευθείαν στην εξόφληση ΟΕΔ (Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου) παλαιότερων εκδόσεων που λήγουν κάθε φορά. Άρα κακώς σας έχουν πείσει ότι εξαρτώνται απ αυτά τα χρήματα οι μισθοί και οι συντάξεις.
Tα παλιά δάνεια (τα ΟΕΔ που λήγουν) διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε ...........
Αδυναμία πληρωμής - εάν το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση του να πληρώσει η μόνη συνέπεια θα είναι να παραμείνει εκτός αγορών για κάποιο διάστημα. Ήδη
όμως έτσι κι αλλιώς θα είμαστε εκτός αγορών με τον υπάρχοντα προγραμματισμό μέχρι το 2020.
Το Δάνειο που πήραμε από την ΕΕ είναι Διακρατικό. (δηλ μας δάνεισαν οι λαοί της Ευρώπης). Αυτά τα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να κουρευτούν. Το ίδιο ισχύει για τα δάνεια του ΔΝΤ. Δεν είναι κουρευσιμα. Κατ επέκταση και σε κάθε ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ισχύει το ίδιο.
Επιπλέον αυτά τα ΝΕΑ δάνεια είναι και ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ. Δηλ σε περίπτωση Αδυναμίας αποπληρωμής οι δανειστές μπορούν να προβούν σε εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας για να ικανοποιηθούν. Όμως αυτή η εκποίηση δεν γίνεται προς όφελος του Ελληνικού κράτους. Αυτή την στιγμή έχουν μεταβιβαστεί στην Ξεπουλητική εταιρεία (που έχουν συστήσει ειδικά για την ικανοποίηση των Δανειστών) πάρα πολλά περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου τα οποία θέλουν να πουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές, πολύ-πολύ μικρότερες της πραγματικής τους αξίας. Πχ Λογαριάστε ποια είναι η πραγματική αξία της ΔΕΗ με όλα της τα δεδομένα (μεταλλεία ,Μονάδες παραγωγής, δίκτυα κλπ). Η επίσημη «καθαρή θέση» είναι στα 8 δις αλλά οι γνωρίζοντες την αποτιμούν σε πολλαπλάσια αξία.(μέχρι και 50 δις η και περισσότερα λένε ). Στο χρηματιστήριο αποτιμάται κάτω από 1 δις. Δηλ θέλουν να την πουλήσουν στο 1/50 της πραγματικής της αξίας. Εδώ μιλάμε για ΚΛΟΠΗ, όχι εκποίηση προς όφελος του Ελληνικού λαού.
Επιπλέον η Νέα Δανειακή Σύμβαση που θα φέρουν αν πάρουμε το Νέο Ενυπόθηκο Δάνειο, θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο (με όρους πολύ επαχθείς για το Ελληνικό κράτος) και θα θέτει ΥΠΟΘΗΚΕΣ και στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία. Όχι μόνο την Δημόσια. Τι σημαίνει αυτό.?Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι της ακίνητης περιουσίας για το σπιτάκι που έχει. Τότε θα βεβαιώνεται ο φόρος και θα αρχίσει να ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ με 1% τον μήνα. Σε πολύ λίγα χρόνια το ύψος του χρέους θα ξεπερνά την μισή αξία του σπιτιού. Τότε θα κατάσχεται το σπίτι για να εξυπηρετηθεί το Δικαίωμα επί της Υποθήκης των Δανειστών. Το ίδιο θα συμβεί και με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών. Πάλι ο Ιδιοκτήτης θα χάνει το σπίτι του Υπέρ των Δανειστών . Κάπου εδώ για ναχετε ολοκληρωμένη εικόνα θυμηθείτε ότι η είσπραξη των οφειλών θα ανατεθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ ( είδατε πως δένουν όλα? )
Ήδη γνωρίζουμε ότι το σχέδιο του PSI ( του περίφημου και πολυδιαφημιζόμενου κουρέματος του 50%) προβλέπει να ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ τις Ελληνικές Τράπεζες και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφαλιστικά Ταμεία και στην
Keywords
Τυχαία Θέματα