Γιατί θα δώσω και τη ζωή μου για το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον Γιώργο!

Γράφει ένας ανώνυμος σύντροφος,στρατιώτης του σοσιαλισμού

Για τον Παπανδρέου αυτό που τράβηξε μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν το μεγαλύτερο μαρτύριο γι αυτό και γέρασε απότομα σε δυο μόλις χρόνια που κυβέρνησε κατά δέκα χρόνια.
Δεν περίμενε να δεχτεί από την αρχή τόσο λυσσαλέα επίθεση από ντόπιους αλλά και ξένους που δεν ήθελαν την αλλαγή του κατεστημένου.
Ωστόσο έπρεπε να τα περιμένει, γιατί κατάλαβαν από την αρχή τις προθέσεις του ότι θα τ’ άλλαζε όλα, καθώς όπως δεν ήθελαν τις πρωτόγνωρες
αλλαγές, θα αντιδρούσαν βάναυσα και ....
θα προσπαθούσαν πάση θυσία να τον εξαφανίσουν από την πολιτική σκηνή όπως τελικά τα κατάφεραν.

Πρώτο.

Τα έβαλε με το πελατειακό κράτος θίγοντας πολλούς βολεμένους που στράφηκαν εναντίων του, καθώς έφυγαν όλοι αυτοί απ’ το ΠΑΣΟΚ και βρήκαν αποκούμπι στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΗΜΑΡ.

Δεύτερο .

Τα έβαλε με την διαφθορά και τους κάθε είδους μεσάζοντες που μέχρι τώρα έπιναν το αίμα του ελληνικού λαού.

Τρίτο.

Αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδος, γι αυτό και το μεγάλο μένος των εχθρών μας, βάζοντας τα τσιράκια τους Σαρκομέρκελ, καθώς δεν τον άφηναν με τους ανηλεούς εκβιασμούς τους να σταματήσει σε χλωρό κλαρί.

Για όλα αυτά και πολλά άλλα που προσπάθησε παλεύοντας να κάνει για να πάει επιτέλους την Ελλάδα μπροστά κάνοντας την ευρωπαϊκό κράτος, συγκαταλέγεται ως ένας από τους μεγαλύτερους πατριώτες και ήρωες της σύγχρονης ιστορίας μας, καθώς όπως φέρθηκαν οι πατεράδες μας μπαμπέσικα σε όλους τους πατριώτες και ήρωες τους, το ίδιο ακριβός φέρθηκαν και στον μεγάλο πολιτικό ηγέτη μας Γιώργο Παπανδρέου.
Keywords
Τυχαία Θέματα