Γιατί τρώνε τα μούτρα τους με τον... Αριστερίξ Τσίπρα οι Ρωμαίοι του μνημονίου

Ο τρόπος που τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα επιτίθενται στον Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον βλακώδης... Και θυμίζει τις επιθέσεις των Ρωμαίων εναντίον του μικρού γαλατικού χωριού, του Αστερίξ και του Οβελίξ.

Ακόμα πιο βλακώδης είναι ο τρόπος που οι "συγκλητικοί"της Ευρώπης προσθέτουν το βάρος τους στον εκβιασμό "ευρώ ή δραχμή" και.....
μάλιστα με παρεμβάσεις που μόνο διπλωματικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Όλοι αυτοί δουλεύουν
για το μικρό γαλατικό χωριό του Τσίπρα. Και το βοηθούν να εμφανίζεται ανυπότακτο.

Οι δικοί μας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, διότι:

Επιμένουν σε μια κινδυνολογία παλαιού τύπου -μόνο τα κονσερβοκούτια τους εμφυλίου δεν επιστράτευσαν ακόμα.

Δεν υπολογίζουν πόσο το κύρος τους έχει μειωθεί λόγω των υπογραφών του στα μνημόνια και άρα πόσο μπορούν οι"προειδοποιήσεις" τους να συγκινήσουν ένα μεγάλο τμήμα του λαού που έχει καεί κυριολεκτικά με τις πολιτικές τους.

Και πόσο, χτυπώντας τον Τσίπρα όπως τον χτυπούν, μάλλον ήρωα τον κάνουν στα μάτια ενός κόσμου, παρά τον υπονομεύουν, όπως νομίζουν.

Άσε που είναι ολοφάνερο ότι δουλεύουν με non papers και λένε όλοι τα ίδια σε όλα τα παράθυρα.

Οι ξένοι από τη μεριά τους δεν καταλαβαίνουν το απλούστατο:

Ότι ο ελληνικός λαός έχει τόσο σιχαθεί τα μνημόνια και τις ωμές επεμβάσεις τους, ώστε θα κάνει το αντίθετο απ' ότι του λένε. Τόσο απλό.

Και αντί να το βουλώσουν, ή να επιλέξουν χαμηλούς "φιλελληνικούς" τόνους, όπως ο Γιούνκερ, αυτοί έχουν ξεαλώσει να τρομάξουν τους Έλληνες.

Όλοι δουλεύουν για το μικρό γαλατικό χωριό του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αστερίξ Τσίπρα, που δρέπει στις δημοσκοπήσεις τους καρπούς της υστερίας και της λαθεμένης στάσης τους.

Τους προειδοποίησε ο Ανδιανόπουλος προχτές: Σταματήστε να χτυπάτε έτσι το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον ενισχύετε. Αλλά ποιος ακούει;

Μια εξήγηση υπάρχει για την τακιτκή τους: Είναι πανικόβλητοι εδώ οι υποστηριχτές του μνημονίου, στην Ευρώπη οι επίδοξοι επικυρίαρχοι, γιατί ένας Αστερίξ-Τσίπρας που δεν τον περίμεναν από πουθενά ήρθε να κηρύξει ανυπακοή και απειθαρχία.

Ραγίζει κατά κάποιο τρόπο η νέα τάξη τους.

Από την άποψη αυτή δεν ξέρει κανείς αν θα πρέπει να λυπάται για την τόσο βλακώδη τακτική τους, ή να χαίρεται.

Αν πρέπει δηλαδή οι Έλληνες στις εκλογές να διαλέξουν τη σιγουριά των Ρωμαίων ή την εξέγερση του μικρού γαλατικού χωριού.

Το οποίο διαθέτει και το μαγικο φίλτρο -την καταγγελία του μνημονίου.

http://www.kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα