Γκάφα ή ψιλο-προβοκάτσια από το CNN Turk;

Τα μπέρδεψαν το CNN Turk και η τουρκική εφημερίδα Taraf ή είναι κάτι άλλο;

Σε είδηση που καταχώρησαν αναφέρεται ότι στο πλαίσιο των ….μέτρων για την οικονομία που ετέθησαν σε εφαρμογή στην Ελλάδα, οι «πλεονάζοντες» Δημόσιοι Υπάλληλοι θα σταλούν στην «νότια Κύπρο»- έτσι αναφέρουν την.....
Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα,λέει, με την νομική ρύθμιση που εστάλη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από το ΥΠΕΞ της Ελλάδας
και το Υπουργείο Οικονομικών, οι κρατικοί υπάλληλοι που θα απολυθούν από το Δημόσιο θα μπορούν να διορίζονται με κοινή απόφαση των δύο Υπουργείων στον «Ε/κ τομέα».

Οι μισθοί των υπαλλήλων αυτών θα καταβάλλονται από την «Ε/κ διοίκηση» ενώ τα έξοδα μετακίνησής τους από την Ελλάδα.

Τα πράγματα δεν είναι έτσι βέβαια!Επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ από 1ης Ιουλίου, χρειάζεται έμπειρους δημόσιους λειτουργούς στον τομέα αυτόν.

Και επειδή η Ελλάδα έχει κάνει αρκετές επιτυχημένες Προεδρίες στην ΕΕ, με τροπολογία που κατατέθηκε θα διατεθούν (ασ πούμε δανειστούν) κάποιοι Ελληνες εξειδικευμένοι υπάλληλοι για όσο χτόνο θα χρειαστόυν σε Λευκωσία,Βρυξέλλες,Στρασβούργο,Αθήνα για να επικουρούν τους Κύπριους.

Μετά θα επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο. Φυσικά όσο χρόνο »αποσπασθούν» θα πληρώνονται από την Κύπρο και όχι απ΄’ο την Ελλάδα . Η τελευταία θα επιφορτισθεί μόνο με τα εισητήρια…

Γκάφα ή ψιλο- προβοκάτσια;

http://www.prionokordela.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα