Η ΠΕΜΠΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

( H ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η πρώτη σκλαβιά ήταν στην Αρχαία Ελλάδα, τότε που οι Πέρσες αποβιβάστηκαν με πλοία και απειλούσαν να καταλάβουν την Ελλάδα.
Τότε βρέθηκαν ηγέτες σαν το Λεωνίδα στη μάχη των Θερμοπυλών.
Ηγέτες σαν τους Αθηναίους Στρατηγούς, και το Μιλτιάδη με τους....
Πλαταιείς στη μάχη του Μαραθώνα, και διέσωσαν την Ελλάδα.
Ηγέτες σαν το Ναύαρχο Θεμιστοκλή, το Σπαρτιάτη
Ναύαρχο Ευρυβιάδη, τον Αθηναίο Αριστείδη, και τους άλλους στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, έδιωξαν τους Πέρσες, και ανέστησαν την Ελλάδα.
Η Δεύτερη σκλαβιά ήταν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και τότε οι Θεοί της Ελλάδος διέσωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τη κατάρρευση των Ρωμαίων!!!
Η Τρίτη σκλαβιά ήταν επί Τουρκοκρατίας, και τότε βρέθηκαν ηγέτες σαν το Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Παπαφλέσα, Κανάρη, Μιαούλη, και όλους τους άλλους γνωστούς ηγέτες ήρωες πατριώτες, που πάλιν ανέστησαν την Ελλάδα-πατρίδα, και έσωσαν αυτήν από τον αφανισμό.
Η τέταρτη σκλαβιά ήλθε με την εισβολή και κατάκτηση της Ελλάδος
από τους Γερμανούς-Ναζί στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και πάλιν ο καλός Θεός της Ελλάδος έκανε το θαύμα του και ηττήθηκαν οι Ναζί.
Η Πέμπτη σκλαβιά είναι η σημερινή σκλαβιά του Ελληνισμού, στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Σήμερα όμως ποιος θα μας σώσει
που δεν υπάρχουν ηγέτες;; μήπως ο Βενιζέλος με το Σαμαρά;;;
Αυτοί που σαν υπηρέτες και μαριονέτες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δηλαδή των εχθρών της Ελλάδος,
έσπευσαν να υπογράψουν αβλεπί τα μνημόνια, για να τύχουν της ευνοίας των Επικυρίαρχων, προκειμένου να τους κάνουν πρωθυπουργούς.!!! Είναι γνωστοί οι λόγοι που σκλαβωθήκαμε στο Διεθνή Σιωνισμό με την έλλειψη πολιτικής ηγεσίας, πολιτικών που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και έγιναν υπάλληλοι των
σημερινών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Το κακό έγινε με το δόλιο υπερδανεισμό των Ελλήνων σε εποχή πνευματικής μακαριότητας, και έσχατης αφέλειας του εκλογικού σώματος των Ελλήνων, που ψήφισαν για Πρωθυπουργό τον Αμερικανό Σιωνιστή Jeffrey ή ΓΑΠ, ένα ξενόφερτο αχυράνθρωπο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Έναν εχθρό της Ελλάδος!!!
Σήμερα αναμένουμε μέσα από τις κάλπες να αναδειχθούν οι νέοι ηγέτες του Ελληνισμού, ηγέτες σαν τον Λεωνίδα, το Μιλτιάδη, το Θεμιστοκλή,
τον Αριστείδη, το Κολοκοτρώνη, κ.λ.π. οι οποίοι με τη βοήθεια του καλού Θεού της Ελλάδος, θα μας βγάλουν από το τέλμα της οικονομικής και πολιτικής καταστροφής. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες σαν το Φοίνικα. Τα φαινόμενα εξόδου της Ελλάδος από τη παρακμή άρχισαν ήδη να διαφαίνονται. Ο επάρατος προδοτικός δικομματισμός ευρίσκεται σε ύφεση και πτώση, που τρομάζει τα Σιωνιστικά αφεντικά του. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για ευημερία, και για να προστατευθούμε από τους βάρβαρους εχθρούς, πλην όμως οι νέοι ανιστόρητοι ηγέτες της Ε.Ε. (Βλέπε Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο, Ραμπάϊ, Όλι Ρέν, Γιούνκερ, κλπ), κατάντησαν μαριονέτες της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, έτσι λοιπόν μπήκαμε στο λάκκο των λεόντων, σκλαβωθήκαμε
Keywords
Τυχαία Θέματα