Η αυτοδυναμία, το ραβασάκι και ο… «ύπαρχος»

Aπό την άμυνα στην ... επίθεση προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν μέχρι τις εκλογές φαίνεται πως περνούν τα δύο μεγάλα κόμματα αρχίζοντας την καραμέλα περί πρωτιάς και αυτοδυναμίας.
Τα επικοινωνιακά τους γραφεία έκριναν πως με το να...
αφουγκράζονται τα μηνύματα των πολιτών και την εμφανή στροφή τους σε μικρότερα κόμματα, δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις , έκαναν στροφή 180 μοιρών στοχεύοντας στην κορυφή.

Έτσι,
μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά που έστειλε «ραβασάκι» στους βουλευτές του να σταματήσουν να αναμασούν τα περί συνεργασιών με το ΠΑΣΟΚ και να ..... «μπουμπουνήσουν» την πολυπόθητη αυτοδυναμία ως τη μόνη σωτήρια επιλογή για τη χώρα, και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε την σκυτάλη.

Προκληθείς σχετικά από τον κ. Τσίπρα για το αν προτίθεται να αναλάβει ρόλο ύπαρχου στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξανέστη. «Θα επιδιώξουμε την πρώτη θέση στη Βουλή», «οι δημοσκοπήσεις δεν μας τρομάζουν», «σημασία έχει το τέρμα και όχι η αφετηρία», ήταν μετρικές από τις φράσεις του Υπουργού Οικονομικών που φανέρωσαν τη στροφή από τη... μιζέρια του «κατα κατα καταρρέω κι άλλο πλέον δεν μπορώ», στην αισιόδοξη προοπτική τύπου «είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές». Με τις υγείες σας...

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα