Η ακόλουθη επιστολή εστάλη στο προσωπικό e-mail του Σαμαρά asamaras@p​arliament.​gr στις 14/02/2012​:

κ. Σαμαρά,

Κανονικά θα έπρεπε να είχαστείλει την επιστολή αυτή από τον Νοέμβριο όταν κι έκανες την συγκυβέρνηση αλλάτότε απεφάσισα να παραμείνω ψύχραιμος. Σήμερα όμως δεν απομένει κάτι άλλο πια.

Ας ξεκινήσω με το ποιος είμαιγιατί σιγά μην θυμάσαι. Με λένε Ηλιόπουλο Θωμά και ήμουν μέχρι χτες...........
μέλος του κόμματοςσου. Τον Οκτώβριο του 2009, μια περίοδο που μετά την συντριπτική ήττα των εκλογών,όλοι ήταν με την Ντόρα, εγώ μαζί με άλλους 28 οννεδίτες με επικεφαλής τον ΚώσταΧατζή υπογράψαμε ένα κείμενο
με τίτλο ‘‘ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ’’. Μας απείλησαν,μας λοιδόρησαν, μας κυνήγησαν γιατί τολμήσαμε να εκδηλώσουμε την στήριξη μας σεσένα και δεν δεχτήκαμε να γίνουμε υποτελείς του συστήματος της μαφίας Μητσοτάκη.Εμείς όμως δώσαμε με πείσμα και αυταπάρνηση τον καλό αγώνα. Πολλοί από αυτούς που μας κυνήγησαν τότε, βρίσκονταισήμερα δίπλα σου, σε εκλεκτές κομματικές θέσεις.

Σε στήριξα γιατί πίστευαότι είσαι κάτι διαφορετικό.

Γιατί πίστευα ότι τα χρόνιατης πολίτικης ερήμου που έζησες θα σε ειχανε αλλάξει, θα σε ειχανε κάνει δυνατόκαι ανυποχώρητο.

Νόμιζα ότι ήσουν ο καταλληλότεροςγια να εκφράσεις τις αρχές και τα ιδεώδη της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς στην οποίαυπερήφανα ανήκω.

Νόμιζα ότι θα είσαι κρυστάλλινοςκαι δεν θα προχωρήσεις σε συναλλαγές με την διαπλοκή, αλλά θα την ξερίζωνες.

Νόμιζα ότι ήσουν ο καταλληλότεροςγια να αναδιοργανώσει εκ βάθρων την Νέα Δημοκρατία και να επιβάλλει την ιδεολογικήηγεμονία της δεξιάς στην κοινωνία, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Καραμανλής.

Νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες το κίνημα των δεξιώντης 29ης Νοέμβρη που σε ανέδειξε, θα το έβαζες μέσα στο κόμμα και θαμετέτρεπες την αρτηριοσκληρωτική ΝΔ σε εθνικό κίνημα. Νόμιζα ότι δεν θα άφηνες το ΠΑΣΟΚ σε χλωρό κλαρί.

Γι’αυτους τους λόγους σε στήριξακι όχι γιατί περίμενα να με βολέψεις κάπου. Βλέπεις, μια ζωή ήμουν ρομαντικός.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.

Διέψευσες οικτρά τις προσδοκίεςμου και πούλησες μισοτιμής τα οράματα μου, κ. Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς-νωρίς,από την αρχή. Όταν και θα έπρεπες να χρησιμοποιήσεις τους αγνούς πατριώτες και αγωνιστέςπου σε ανέδειξαν (και δεν μιλώ για εμένα τον ολίγιστο, αλλά για άλλους πολύ πιοαξιόλογους), εσύ προτίμησες να στηριχτείς στους σιχαμερούς πολιτικάντηδες και κομματάρχεςαπό τους οποίους είναι γεμάτη η ΝΔ. Καταλαβαίνω, οι συμφωνίες, συμφωνίες και ταχρωστούμενα, χρωστούμενα. Λυπάμαι απλώς με κάποιους αγαθούς ανθρώπους οι όποιοιακόμη περιμένουν ‘‘ο Σαμαράς να καθαρίσειτο κόμμα’’. Μέχρι εκεί φτάνει τομυαλό τους. Αν εσύ καθαρίσεις ποτέ το κόμμααπό τα πολιτικά μπάζα, εγώ θα γίνω ροζ ελέφαντας με φτερά.

Είναι σαφές για σένα ότι προτεραιότηταέχουν οι παλιοί πολανιτες συναγωνιστές σου αλλά και τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια.Οι πρώτοι γιατί νομίζουν ότι είσαι στ’αληθεια ο Μεσσίας και οι άλλοι για να στηρίζουντα κονε σου με την διαπλοκή. Αλλά δυστυχώς για σένα, η κλίκα που σε περιτριγυρίζειείναι ε
Keywords
Τυχαία Θέματα