Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οταν μια χώρα έχει ηγέτες που αγωνίζονται να δοξάσουν το έθνος τους συμπεριφέρονται με σεβασμό προς την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Παράδοση.

Αντίθετα όταν η ηγεσία μιας χώρας οδηγεί την πατρίδα στην καταστροφή εφαρμόζει κάθε μορφής εκκλησιομαχία. Θέλει να καταργήσει τα Θρησκευτικά από την παιδεία, να....
αποβάλει τις Θεολογικές Σχολές από τα πανεπιστήμια, επιζητεί τον χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας, ψηφίζει αντιχριστιανικούς νόμους, θέλει να αρπάξει την εκκλησιαστική περιουσία, κτίζει τεμένη, διορίζει εκατοντάδες ιμάμηδες την ώρα που απαγορεύει
τη χειροτονία ορθόδοξων κληρικών, κοκ.

Οι τιμές και ο σεβασμός που υπεδέχθη η πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία της Ρωσίας την Αγία Ζώνη αυτές τις μέρες δείχνει ακριβώς ποια είναι η στάση των ηγετών του Ρωσικού κράτους, ενώ τα αξιοθρήνητα έργα και οι ημέρες των δικών μας πολιτικών ηγετών και στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι σε όλους γνωστά.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι στα καθ’ ημάς ενέσκηψε δριμύτατος χειμώνας και στην Εκκλησία με την εγκατάσταση ενός συνθηκολόγου στο Θρόνο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Ο Θεός να δώσει σε όλους μας μετάνοια για να γλυτώσουμε από τα κακά που μας έχουν πλακώσει και από όσα χειρότερα θα ακολουθήσουν - αν δεν μετανοήσουμε - με αναπόδραστη νομοτέλεια.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα