Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ! ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Θαρραλέο άρθρο του π. Βασίλειου Βολουδάκη καλεί την Ιεραρχία αλλά και τους συμπρεσβυτέρους του να συνταχθούν με το λαό και όχι με τους τυράννους του.

Εκφράζουμε την ανυπόκριτη χαρά μας για τις θαρραλέες και ξεκάθαρες θέσεις του σεβαστού μας π. Βασίλειου και τον ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράταξή του με....
όλους τους καλούς πατέρες και αδελφούς που αγωνίζονται τον καλό αγώνα της πίστεως εναντίον της “ηλεκτρονικής φυλακής” ταις των Αγίων Γερόντων Παισίου και Επιφανίου τοις ρήμασιν επόμενοι.

Να παρακαλέσουμε επίσης θερμά τον π. Βασίλειο
να συντελέσει για να ξεκαθαρίσει η κόπρος του Αυγείου από τον “Ορθόδοξο Τύπο”. Γνωρίζουμε ότι είναι σε θέση να επηρεάσει τα πράγματα και αναμένουμε ότι δεν θα ολιγωρήσει να πράξει το καθήκον του.

Παρακαλούμε επίσης θερμά και το σεβαστό μας π. Θεόδωρο Ζήση να ακολουθήσει το παράδειγμα του π. Βασιλείου και να συνταχθεί με όλους όσους αντιμάχονται την “ηλεκτρονική φυλακή”.

Δεν κάνει ο π. Θεόδωρος - που όλοι αναγνωρίζουμε ως ηγέτη του αντι-οικουμενιστικού αγώνα - να απέχει - όταν δεν αποδοκιμάζει ανοιχτά - όσους αγωνίζονται τον καλό αγώνα της πίστεως.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα