Η Ελλάδα Προορίζεται να Λάμψει, και θα Λάμψει

Στην κρίσιμη αυτή εποχή για την Ελλάδα, η "Σφαιρική Αντιληπτικότητα www.sferiki.gr άπλωσε διάχυτα το Ελληνικό Πνεύμα στο παγκόσμιο συνέδριο ψυχολογίας που έγινε στη Sri Lanka ( 5-8 Δεκ.2011) με μια Νέα Πνοή ,ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες.

Οι ιδρυτές της, Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος & Δρ. Μαρία Λεβέντη
καθώς και ολόκληρη η αποστολή μαζί τους επέστρεψαν με βραβεία αλλά και με την πιο σημαντική αναγνώριση παγκοσμίως: Την Ελλάδα ως πνευματική κοιτίδα φωτός & έμπνευσης για όλη την οικουμένη.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Δρ. Μαρία Λεβέντη μιλά για την Ελλάδα, τη σύγχρονη και την αρχετυπική. Την Ελλάδα που σήμερα ναι μεν φαίνεται να έχει λαβωθεί, αλλά και την Ελλάδα που πάντοτε υποστήριζε και διέδιδε το Καθαρό Φως, τη Νέα Συνείδηση και τον.....
Πολιτισμό. Για την Ελλάδα που είναι προδιαγεγραμμένο να λάμψει και θα λάμψει! Η ομιλία περιστρέφεται γύρω από τους 8 λόγους για τους οποίους ο Έλληνας πρέπει να είναι περήφανος που είναι Έλληνας.

Πραγματοποιήθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για τον εορτασμό του νέου έτους παρουσία πάνω από 400 ασκούμενων της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, φίλων και συνεργατών.

Ομιλία της Δρ. Μαρίας Λεβέντη. Πρωτοχρονιά 2012
Keywords
Τυχαία Θέματα