Η Φόνισσα των Συνειδήσεων

Γράφει ο «Αναγνώστης»

Οι τηλεκράτορες, είναι οι κοσμοκράτορες του αιώνα τούτου! Γιατί; Διότι κρατάνε στα χέρια τους το όπλο που έχει για όνειρο ο κάθε δικτάτορας: την παραβίαση του οικιακού ασύλου δίχως τις συνέπειες του νόμου. Πλέον, ο κάθε φασίστας, το κάθε πιόνι της διαπλοκής, ο κάθε πλάνος και ο κάθε συκοφάντης, είναι μέσα στο σπίτι μας, έχουν φωνή στην καθημερινότητα μας, «ταΐζουν» τις επιλογές μας με τα δικά τους όνειρα και μας επιβάλουν μυστικά τις δικές τους απόψεις (ευτυχώς σήμερα, όχι σε.....
όλο τον Ελληνικό λαό που ξυπνάει, αλλά στην πλειονότητα του).
Παρατηρώντας,
λοιπόν, το βομβαρδισμό της ελληνικής κοινωνίας απ' τα τουρκικά σήριαλ, τα συμπεράσματα είναι τραγικά: οι Οθωμανοί βρήκαν τρόπο να μπουν στα σπίτια μας και να μας κάνουν επίδειξη του προοδευτικού τρόπου ζωής τους, καθώς και του ερωτισμού που εκπέμπει η κοινωνίας τους. Κι ίσως το πρόβλημα να μην βρίσκεται εδώ, διότι ο Έλληνας πλέον δεν μασάει, και γνωρίζει τις ραδιουργίες των τηλεοπτικών παραγωγών, όμως το ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα, γνωρίζουν; Όχι, ούτε πρόκειται να γνωρίσουν, η τηλεόραση στην πατρίδα τους είναι για να καταπιέζει τα ένστικτα τους, κι έτσι γι' αυτούς η Ελλάδα είναι τηλεοπτικός παράδεισος, δείκτης ελευθέρων ηθών, έτοιμος να τους πλάσει και να τους ζυμώσει σε ένα είδος άκρατου φιλελευθερισμού, που όταν αναδυθεί μέσ' απ' τα δεσμά του τυραννικού κορανίου, θα σκάσει σαν βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Προσοχή, αδέρφια μου, Συνέλληνες! Τα μάτια μας ανοιχτά! Τα τουρκόφωνα σήριαλ δεν είναι για εμάς (ξέρουν καλά ότι η Ελληνική κοινωνία δεν τρώει πια κουτόχορτο), στους μετανάστες στοχεύουν και στους μετανάστες θέλουν να κεντρίσουν την προσοχή.
Η τηλεόραση είναι η πόρνη των ιδεών, δεν πιστεύει πουθενά, ως εκ τούτου, όταν τα νούμερα της τηλεθέασης απ' τους μετανάστες ανέβουν στα ύψη κι η μικρή οθόνη έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας τους, ξέρεται τι θα αναρωτηθούν; Μεγάλα νούμερα χτυπούν τα τουρκόφωνα σήριαλ στην Ελλάδα, οι αλλοδαποί μεγάλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και τα τηλεοπτικά μας προϊόντα δεν αρκούν, γιατί λοιπόν, δεν κάνουμε για αρχή κι ένα ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων για τους μετανάστες; Και σιγά σιγά θα βάλλουν και μουσικό θέμα απ' την ανατολή με τα νέα απ' το Πακιστάν ή το Ιράκ, κι ίσως η προπαγάνδα κι εκεί, πάει «τρένο», κι έτσι οι Έλληνες βρεθούν μαζί με την φωνή της προπαγάνδας απ' το skai ή το mega, να πολεμούν και την προπαγάνδα απ' τα «νέα» των μουσουλμάνων.
Σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, καλό θα ήταν οι Έλληνες να κλείσουν την τηλεόραση και ν' ανοίξουν τα βιβλία των ποιητών τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αποβάλλουμε απ' την συνείδηση μας την τηλεόραση ως κοινωνικό γεγονός και να την βάλλουμε στην θέση που της αρμόζει, ως είναι δηλαδή, προϊόν των εβραίων που κρατούν τα media, και που εμείς το καταναλώνουμε σαν προβατάκια δίχως λογική.
Αλήθεια, τι να μας πει ένα δελτίο ειδήσεων που δείχνει όλη την αρρώστια του κόσμου, χωρίς να μας προτείνει και το φάρμακο; Τους ασθενείς του
Keywords
Τυχαία Θέματα