Η φυσική ξανθιά βουλευτίνα και ο πρώην υπουργός...

- Λυπάμαι που αποσύρθηκε το νομοσχέδιο του κ. Καστανίδη έτσι όπως ήταν, γιατί έχασα την ευκαιρία ως φυσική ξανθιά να έχω τη δυνατότητα να προσφεύγω σε οποιονδήποτε μεταδίδει ανέκδοτα εναντίον των ξανθών γυναικών, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι είμαστε ηλίθιες.
- Επειδή αισθάνθηκα ότι μπορεί να βρεθούν πολλές ξανθές στην Ελλάδα, οι οποίες να εικάσουν ότι με το προηγούμενο νομοσχέδιο και μόνο εξαιτίας της εμφάνισής τους, εδιώκοντο, για....
αυτό ακριβώς θα ήθελα να κάνω μερικές διευκρινίσεις,
οι οποίες είναι αναγκαίες για την πληροφόρηση των συναδέλφων και για να μην επαναληφθούν ίσως τα ίδια λάθη.

Ο διάλογος αυτός είναι πραγματικός και διεμήφθη στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης μεταξύ της Φωτεινής της Ν.Δ. (βλέπετε Πιπιλή) και του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, με σημείο τριβής το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό. Η κα Πιπιλή εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Καστανίδη επιφυλάσσοντας εύσημα για τον διάδοχό του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου ενώ ο θιγείς, άδραξε την ευκαιρία να λύσει την παρεξήγηση με τις φυσικές ξανθιές.

Εξήγησε λοιπόν ότι το νομοσχέδιο συντάχθηκε από μια ολιγομελή επιτροπή της οποίας επικεφαλής ήταν ένας άξιος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κ. Κατσιρώδης, όλοι μαζί έκαναν τη μεταφορά της απόφασης - πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης και την έδωσαν στη δημοσιότητα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις.

Οι οποίες δεν θα είναι και οι τελευταίες αν κρίνουμε από τις πολλαπλές παρατηρήσεις των κομμάτων με τον κ. Παπαϊωάννου πάντως να εξηγεί ότι είναι ανοιχτός σε αλλαγές. Εξήγησε επίσης ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια τυπική υποχρέωση της χώρα μας στο πλαίσιο του συνεταιρισμού που λέγεται Ε.Ε., “που σημαίνει”, όπως είπε, “ότι μέχρι σήμερα είχαμε δύο ειδοποιήσεις ότι έχουμε καθυστερήσει και υπάρχει ο κίνδυνος να επιβληθούν κυρώσεις”.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα