Η κακόγουστη ιστορία με τους “αγανακτισμένους”

Σ’ αυτή την κακόγουστη ιστορία με τους «αγανακτισμένους»- σε τι διαφέρουν από τους χούλιγκανς των γηπέδων;- κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος. Δεν είναι δυνατόν η αλητεία, η χυδαιότητα και η βία, να χρησιμοποιούνται ως μέσο απονομής της δικαιοσύνης και αποκατάστασης της αδικίας. Ο θυμωμένος πολίτης δεν είναι αυτός που αντιδρά ρίχνοντας γιαούρτια, αλλά αυτός που σφίγγει τα δόντια και αγωνίζεται για να....
αλλάξει τη μοίρα του. Ο πατριώτης δεν είναι αυτός που παίρνει μια σημαία και εισβάλλει στο χώρο της παρέλασης για να τη ματαιώσει, αλλά αυτός που τιμά τη σημαία και το μήνυμα της παρέλασης.
Η δημοκρατία δεν χρειάζεται «θυμωμένους» και «πατριώτες». Η Ελλάδα και η δημοκρατία χρειάζονται συνειδητοποιουμένους πολίτες, οι οποίοι με σύνεση και λογική θα αντισταθούν σ’ αυτές τις φασίζουσες συμπεριφορές και θα απομονώσουν τους μπαχαλάκηδες. Οι πολίτες να πάρουν την ευθύνη και να σταματήσουν όλους αυτούς που με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν διασαλεύουν το κλίμα εν όψει εκλογών, με σκοπό να τις μετατρέψουν σε αρένα. Αυτοί και μόνο έχουν τη δύναμη να βάλουν τέλος σ’ αυτό το κακόγουστο show.

“STATESMEN”
Keywords
Τυχαία Θέματα