Υπαγωγή στα άρθρα 19-106 του Πτωχευτικού Κώδικα

Προς Κύριον Λουκά Παπαδήμο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ζητάω να υπαχθώ στα άρθρα 19-106 του Πτωχευτικού Κώδικα, αφού πλέον δεν μπορώ να εξυπηρετήσω το χρέος μου προς την Τράπεζα με την οποία συνήψα δάνειο Α’ κατοικίας.
Δεν μπορώ να....
πληρώσω τον λογαριασμό
της ΔΕΗ, με το τέλος ακίνητης περιουσίας. Σας θυμίζω ότι το χρέος αυτό θα έπρεπε να το πλήρωνε η Τράπεζα αφού σε αυτήν ανήκει προς το παρόν το σπίτι.
Δεν μπορώ να αγοράσω πετρέλαιο για να ζεσταθεί το σπίτι μου. Δεν μπορώ πλέον να προμηθεύομαι κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες αμόλυβδη βενζίνη για το αυτοκίνητό μου. Αδυνατώ να πληρώσω το χαράτσι της ‘Αλληλεγγύης ’
Αδυνατώ να πληρώνω τα Φροντιστήρια ξένων γλωσσών και ελληνικών μαθημάτων στην κόρη μου.
Αδυνατώ να πληρώσω τα εισιτήρια μετάβασης στην Αθήνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο.
Αδυνατώ πλέον να αγοράζω τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Αδυνατώ να πληρώσω τους τόκους του δανείου του 2ου Μνημονίου.
Οι λύσεις που δίνονται για την ζωή της οικογένειάς μου από και πέρα δεν είναι βιώσιμες, όπως και για τους περισσότερους Έλληνες.
Σας καλώ να καθιερώσετε την Αρχή της « Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης», για ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων. Όταν τα οικονομικά μιας μέσης ελληνικής οικογένειας κινδυνεύουν από την ανεργία, την μείωση μισθών και συντάξεων, την κατάρρευση του κράτους πρόνοιας, και φτάνουν ως την ατομική εξαθλίωση, τότε η άρνηση πληρωμής όλων των παραπάνω που σας ανέφερα είναι αναγκαία και δικαιολογημένη.
Τότε τι άλλη επιλογή έχω;

Βασίλης Πης Συγγραφέας
Ακτή Κουντουριώτη 7
85 300 Κως
Keywords
Τυχαία Θέματα