Η Νεα μπλοφα ειναι ετοιμη,λετε να πετυχει?

Ποιος δεν θυμαται την περασμενη μπλοφα του Παπανδρεου?παλι κρισιμες στιγμες ζουσαμε,παλι χρεοκοπουσαμε,παλι δεν θα επαιρναν νεα μετρα ελεγαν,ποιος αρχισε τοτε το παιχνιδι?

Ποιος δεν θυμαται τις τηλεφωνικες επαφες για την υποτιθεμενη συγκυβερνηση,τις διαφορες φημες,την παραιτηση του ηδη παραιτημενου διαχειριστη...
σε τι καταληξε ολο αυτο?

Βγηκε καποιο θετικο αποτελεσμα απο ολη εκεινη την τραγικη κωμωδια
του συνδικατου του ξεπουληματος?

Ναι.
Ο ανασχηματισμος που μας εφερε τον Βενιζελο υπουργο οικονομικων και πρωθυπουργο στην θεση του κακου ποδηλατη μας.
Για να τα κανει μανταρα σε ελαχιστο διαστημα και αυτος αποδεικνυοντας οτι αν δεν εισαι ικανος για κατι ...παραμενεις εκει που ησουν σχεδιαζοντας νομους περι ασυλιας βουλευτων.

Και τωρα ετοιμαζεται η νεα μπλοφα,λετε να εχουμε ξεχασει οτι μεχρι χθες ολοι ηταν σιγουροι οτι θα την παρουμε την δοση,οτι εγινε και τηλεδιασκεψη οπου συμφωνηθηκαν ολα,λετε να φταιει ο Φωτοπουλος της Δεη...οπως ουρλιαζει στο Μεγα ο Καψης?
Μα αν φταιει αυτος να τον διαγραψει το Πασοκ,αλλα ξεχασα...ποιο πασοκ να διαγραψει τον Φωτοπουλο,το πριν Παπανδρεου η το μετα,γιατι το μετα δεν ειναι κομμα,συμμορια ειναι απλα..

Χρειαζονται νεα μετρα,διοτι οταν επρεπε να παρουν τα τελευταια αυτοι εκαναν κουπι και ποδηλατο και επειτα το επαιξαν"Χαμενοι στην υφεση"για να κοροιδεψουν τους Ευρωπαιους.
Και με την απειλη και τον τρομο της χρεοκοπιας,και την ανικανη πολιτικη που ακολουθουν...φοβουνται να μας το πουν,διοτι εχουν γλυκαθει απο την εξουσια και το χρημα που κερδιζουν και δεν θελουν και εκλογες συγχρονως,αδιεξοδο..καιρος για νεα μπλοφα.

Λοιπον Γιωργακη...οι Ευρωπαιοι δεν ειναι Ελληνες,εκει καταλαβαινουν τις μπλοφες σου,οποτε κρατησε τις για εμας,ελα....

Περιμενουμε την επομενη,θα εχει κλαμα η γελιο η νεα σου κωμωδια?

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα