Η Ντόρα διαψεύδει ότι διαλύεται το κόμμα της

Απάντηση σε υψηλούς τόνους σε όσους διακινούν σενάρια που θέλουν τη Δημοκρατική Συμμαχία να διαλύεται, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Θα τους αφήσουμε να λένε και να γράφουν και η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει», δήλωσε μιλώντας στον....
ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ
9,84 διαψεύδοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Με απαξιωτικό ύφος για τους διακινητές αυτών των σεναρίων σημείωσε, ότι το κόμμα της έχει πέσει θύμα «διαφόρων κακοπροαίρετων προσπαθειών να μας βγάλουν από τη μέση γιατί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη και ανταπόκριση στον κόσμο».

Παράλληλα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε ότι τελικά δεν θα αποφύγουμε τις εκλογές με το όποιο κόστος αυτές θα έχουν και προέβλεψε ότι το κόμμα της θα μπει στη Βουλή παρόλο που στις δημοσκοπήσεις παίρνει ποσοστά από 2,2 έως 2,7% ανάλογα με την εταιρεία.

Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι σε όλη την Ευρώπη οι εταιρείες μετρήσεων δεν μπορούν να καταγράψουν τα καινούργια κόμματα και εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας και η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι καταλύτης σ’ αυτή την προσπάθεια.

«Εδώ χρειάζεται πλέον τομή», συνέχισε, και αφού υποστήριξε ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του να βγάλει τη χώρα από την κρίση, κατηγόρησε τη Ν.Δ. για αλαζονεία, που ζητά καθαρές λύσεις.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι διχασμένα και αυτό σημαίνει ότι «χρειάζεται να ενωθούν οι δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό αύριο της Ελλάδας και να δώσουν από κοινού τη μάχη».

Αύριο η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει συνάντηση και με τον ευρωπαίο επίτροπο οικονομίας, Όλι Ρεν, στον οποίο είχε παρουσιάσει και το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, το οποίο έγινε δεκτό από την ομάδα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών.
Επιπλέον η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτιμά ότι ήδη βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση κι ας το αρνείται επίσημα ο αυτό ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Διαπραγματεύεται δηλαδή ή προσπαθεί να διαπραγματευτεί», ανέφερε η κα Μπακογιάννη και αποδοκίμασε την κυβέρνηση, γιατί έχει αναβάλει την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.

«Η αναβολή των αποφάσεων έχει κόστος στην πολιτική», είπε συγκεκριμένα σημειώνοντας πως «όταν χάνεται η αξιοπιστία στους εταίρους σου, ο άλλος δεν έχει λόγο να κάνει διάλογο μαζί σου».

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα