Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και ο νεκρός διαδηλωτής στις εφημερίδες

Τα θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με νεκρό διαδηλωτή και η έκθεση της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:.....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ψήφισαν με έναν νεκρό στο Σύνταγμα!".
Η εφημερίδα γράφει ότι "μία πραγματική λαοθάλασσα σχηματίστηκε για δεύτερη συνεχή ημέρα στο
κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες χιλιάδες πολίτες να διαμαρτύρονται για την επικείμενη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της νεότερης ιστορίας".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Έβαψε με αίμα τα χέρια του ο Γιωργάκης".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η σιδηρόφρακτη χούντα της Τρόικας είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 53χρονου οικοδόμου, η τελευταία πνοή του οποίου σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της συμμορίας του Μνημονίου που ισοπεδώνει καθημερινά τη χώρα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Θέλουν εμφύλιο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "γεγονότα που μόνο σε εμφύλια σύρραξη παραπέμπουν έζησε η Αθήνα χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης μπροστά στη Βουλή".

ΕΘΝΟΣ: "Μέτρα τρόμου. Δολοφονικό αμόκ με κουκούλες κατά ΠΑΜΕ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μία ανθρώπινη ζωή χάθηκε και δεκάδες διαδηλωτές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στα νοσοκομεία από τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν χτες στο κέντρο της Αθήνας με επίκεντρο το Σύνταγμα. Η ημέρα τρόμου στιγματίστηκε από τη δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στα συντεταγμένα μπλοκ του ΠΑΜΕ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η «προφήτισσα» Βάνγκα για πνευματικά και τεχνολογικά θέματα!...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σ' αυτό το τρίτο και τελευταίο μέρος μέρος του αφιερώματός μας στη Βουλγάρα «Πυθία» Βάνγκα θα παραθέσουμε μερικά ακόμη εντυπωσιακά στοιχεία από τη διδασκαλία αυτής της αποκαλούμενης από πολλούς και ως «προφήτισσας»".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Οσο βουλιάζουν μας πνίγουν με νέα βάρη".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η κυβερνητική πλειοψηφία -έστω και μειωμένη- ψηφίζει, η Κομισιόν ομολογεί την αποτυχία των μνημονιακών μέτρων, αλλά ταυτόχρονα πιέζει για τη λήψη νέων πιο επώδυνων. Σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν, το έλλειμμα διογκώνετε φέτος στο 8,9%, η ύφεση για το 2012 θα είναι βαθύτερη και το χρέος χαρακτηρίζεται μη βιώσιμο. Ταυτόχρονα όμως συνιστά μείωση του κατώτατου μισθού της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και επιβολή επιπλέον βαρών 8,2 δισ. για 2013 και 2014".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Με απάτη ψηφίστηκε το άρθρο 37".

Η εφημερίδα γράφει ότι "η αποκάλυψη του περιεχομένου των επιστολών που απέστειλαν στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει την πολιτική απάτη της κυβέρνησης γύρω από το περίφημο άρθρο 37, που αφορά τις συλλογικές συμβάσεις".

ΕΣΤΙΑ: "Εκτός ελέγχου η κατάστασις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "παρά την υπερψήφιση χθες το βράδυ του επιμάχου πολυνομοσχεδίου, ο Πρωθυπουργός α
Keywords
Τυχαία Θέματα