Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Ορίστε επίπεδο.!

Η κυρία υπουργός Παιδείας δηλώνει έτοιμη να συνεργαστεί ακόμη και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα. Νομίζω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου - προσφυώς αποκαλούμενη από καιρό “Διαβολοπούλου” από τους πιστούς - έχει ήδη δώσει απτά δείγματα γραφής της συνεργασίας της με το διάβολο.

Η παρουσία της κυρίας Γεννηματά που δεν .....
υψώνει χέρι αλλά χασκογελά κατά την ορκωμοσία των βουλευτών, η συνεργασία της με την κυρίες Δραγώνα, Ρεπούση, Φραγκουδάκη, Ασκώτου Χριστοφιλοπούλου και το υπόλοιπο γυναικομάνι του υπουργείου παιδείας
είναι αρκούντως ικανοποιητικά δείγματα γραφής της συνεργασίας της με το διάβολο.

Αν σ’ αυτά κανείς συνυπολογίσει και τις αγκαλίστες και τα φιλάκια με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την υποστήριξη που παρέχει στον κακό δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Γιαγκάτζογλου με τους ΚΑΙΡΟΣκόπους του, τότε “η διαβολοπασέντζα” βγαίνει περίφημα.

Με την εξής διαφορούλα. Η συνεργασία με το διάβολο δεν φέρνει αγαθά αποτελέσματα, όπως αφελώς νομίζει η κυρία υπουργός διά βίου μάθησης. Ο διάβολος δεν συνεργάζεται για το καλό επειδή είναι η φανέρωση του κακού. Αρα και ανοησίες εκστομίζει η κυρία Διαμαντοπούλου και εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα