Ιδού γιατί ο Οτσόα δεν έρχεται στον Ολυμπιακό, ποιος είναι το φαβορί!

Μετά το αντίο του Αντώνη Νικοπολίδη και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Ούρκο Πάρντο ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κινηθεί για δύο τερματοφύλακες, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το βάρος το ρίχνουν στον "άσο", την ίδια ώρα που η υπόθεση "Οτσόα" τελείωσε.
Το όνομα του Γκιγιέρμε Οτσόα αποτέλεσε το μεγαλύτερο φλερτ του Ολυμπιακού καθ'
όλη τη φετινή σεζόν, αλλά τελικά ο.....
Μεξικανός πορτιέρο διαγράφηκε οριστικά από την λίστα των "ερυθρολεύκων". Ο λόγος είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του για μεταγραφικά ζητήματα ότι δεν τον ενδιαφέρει σαν παίκτη. Οι Πειραιώτες είχαν φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του Οτσόα αλλά οριστικοποίηση της παραμονής του Βαλβέρδε άλλαξε τα δεδομένα και πλέον ο Καμενί αποτελεί τον Νο1 στόχο για τη θέση του βασικού πορτιέρο.


Ο 27χρονος τερματοφύλακας αποτελεί αδυναμία του Ερνέστο Βαλβέρδε και για την αξία του έχουν μιλήσει με κολακευτικά λόγια τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο Εντουάρντο Μαθία.

Η περίπτωση του Νιγηριανού τερματοφύλακα, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι... Η Εσπανιόλ τον παραχωρεί μεν, αλλά τον κοστολογεί στα 3 εκατ. Αυτά τα χρήματα είναι πολλά για τερματοφύλακα, αλλά από την στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τον θέλει, ο Μαρινάκης θα το... παλέψει. Και δεν αποκλείεται στην προσπάθεια απόκτησης του Αφρικανού να πέσει στο τραπέζι η ιδέα της συνιδιοκτησίας ή της ανταλλαγής με κάποιον ποδοσφαιριστή. Ολυμπιακός και Εσπανιόλ έχουν καλή συνεργασία από την προηγούμενη σεζόν λόγω της μεταγραφής του Μοϊσές Ουρτάδο.

Ο γκολκίπερ της Εσπανιόλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Καταλανική ομάδα το καλοκαίρι, με επόμενο σταθμό της καριέρας του, το λιμάνι του Πειραιά. Το… δέλεαρ της συμμετοχής των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να είναι αρκετό για τον 27χρονο, προκειμένου να πάρει την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό.



http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα