ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.Μαργαρίτη Τζίμα

Επειδή κυκλοφορεί το παρακάτω Δελτίου Τύπου, και αναφέρεται σε θέματα αποστράτων, θα ήθελα να θυμίσω στον μίστερ Τζίμα, ότι τα κορόιδα, δεν υπάρχουν πια και μάλλον ούτε το τρένο τους πάτησε, ούτε έχουν και καμιά όρεξη να τους πατήσει . Το λίαν πρόσφατο παρελθόν της διακυβέρνησης της ΝΔ είναι γνωστό στους κύκλους των αξιωματικών, όταν παραμονές των εκλογών του 2004, πάλι τα ίδια έλεγε και έταζε, ήτοι βασικός μισθός ανθυπολοχαγού
950 ευρώ, αναλογία μισθού ανθυπολοχαγού αντιστράτηγου 1 προς 3 κλπ.

Από αυτά τίποτα δεν έγινε , αλλά μοίρασε κάτι βαθμούς στα παιδάκια τα καλά, όπως στο.....
ΒΡΑΙΛΑ, που ήταν διευθυντής στο Γραφείο του Υπουργού Άμυνας και τώρα είναι Πρόεδρος των αποστράτων της ΝΔ , και από εκεί πάνε και οι άλλοι. Τουλάχιστον δεν προσπάθησε ούτε καν τις λαμογιές και τα σκάνδαλα που έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, να τα αγγίξει με τα γνωστά αποτελέσματα και ας είχε βάλει εκείνον τον εισαγγελέα Ζορμπά, να τα διερευνήσει. Αποτέλεσμα ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. Τώρα τι θέλουν πάλι; Μήπως έμαθαν ότι είναι στα σκαριά κάποιο νέο κόμμα με απόστρατους και προσπαθούν να περιχαρακωθούν; Δεν τσιμπάνε τα ψάρια πια και ας είναι πεινασμένα.


ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Ακολουθεί το δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σχετικά με την συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η συνάντηση αυτή προσδίδει νέα διάσταση, στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το υπερήφανο αυτό τμήμα του Ελληνικού λαού, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την Πατρίδα.

Η Ν.Δ. μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδεικνύει καθημερινά την επιδρομή της κυβέρνησης στα κεκτημένα δικαιώματα των αποστράτων.

Δικαιώματα που απέκτησαν χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά με δικές τους στερήσεις.

Τώρα βλέπουν και αισθάνονται μια Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Καλούμε όλους τους απόστρατους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Η Πατρίδα μας.

Και αυτή την πατρίδα μας την υπηρέτησαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.

Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους».Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα