Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Θέλουμε να σας καταγγείλουμε όσα συμβαίνουν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ο Πρόεδρος της Αρχής κύριος Πέτρος Χριστόφορος,αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους του μεδυο μέτρα και δυο σταθμά. Τους ευνοούμενούςτου τους πληρώνει με το παλαιό μισθολόγιοπου έχει πλέον ..........
καταργηθεί και τουςάλλους με το νέο ενιαίο μισθολόγιο τωνδημοσίων υπαλλήλων, το οποίο προβλέπειπολύ μειωμένες αποδοχές.

Συνεχίζει λοιπόννα πληρώνει με το καταργηθέν μισθολόγιοκαι
παράλληλα πιέζει τους ΥπουργούςΔικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου, ΔιοικητικήςΜεταρρύθμισης
κ. Ρέππα και Οικονομικώνκ. Βενιζέλο για να εντάξουν παρανόμωςτους ευνοούμενούς του ελεγκτές στηνΚοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που θαβγει σύντομα.

Η ΚΥΑ που αναμένεταινα εκδοθεί το επόμενο διάστημα, θαεξαιρεί από το ενιαίο μισθολόγιο τηνελίτ των δημοσίων υπαλλήλων, δηλαδή τοειδικό επιστημονικό προσωπικό τωνανεξάρτητων αρχών, οι οποίοι απασχολούνταιμε συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστουχρόνου και οι αποδοχές τους φτάνουνσήμερα τα 4.000¤.

Και οι ελεγκτές τηςΑρχής Προστασίας Δεδομένων, αν και είναιμόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι πιέζουνασφυκτικά, μέσω του Προέδρου της Αρχής,να χαρακτηριστούν και αυτοί καταχρηστικάειδικό επιστημονικό προσωπικό γιανα αμείβονταιμε παχυλούς μισθούςσε εποχή κρίσης, αλλά παράλληλα νακρατήσουν και τις μόνιμεςθέσεις τους και να μην γίνουν υπάλληλοιμε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Και ενώ στην ΑρχήΠροστασίας Προσωπικών Δεδομένωνσωρεύονται οι εκκρεμείς υποθέσεις καιγια τους απλούς πολίτες που κάνουνκαταγγελίες περνούν πολύ συχνά ένα καιδύο και τρία χρόνια για να διεκπεραιωθείη υπόθεσή τους και να εξεταστεί από τηνΟλομέλεια της Αρχής, η Ολομέλεια μέσασε λιγότερο από 1 μήνα συνεδρίασε εκτάκτως2 φορές για να γνωμοδοτήσει για το θέματων ελεγκτών της και να τους ευνοήσει.

Οπότε, αν οι ΥπουργοίΔικαιοσύνης, Διοικητικής Μεταρρύθμισηςκαι Οικονομικών υποκύψουν στις πιέσειςτου Προέδρου της Αρχής ΠροστασίαςΠροσωπικών Δεδομένων κ. Χριστόφορουκαι του κάνουν τη χάρη να εξαιρέσουντους ελεγκτές από το ενιαίο μισθολόγιοπου ισχύει για όλους και που ανήκουννόμιμα και τους εντάξουν παράνομακαι καταχρηστικάστην Κοινή Υπουργική Απόφαση που θαεκδοθεί, τότε και οι Ελεγκτές της Αρχήςθα χρωστάνε χάρη στους κυβερνώντες πουθα ξεπληρωθεί στο μέλλον με αποφάσειςκομμένες και ραμμένες στα μέτρα τηςκυβέρνησης για θέματα μείζονοςενδιαφέροντος για το σύνολο της κοινωνίαςπου θα φτάσουν στην Αρχή ΠροστασίαςΠροσωπικών Δεδομένων για να γνωμοδοτήσει.
k t ktas135
Keywords
Τυχαία Θέματα