Καμμένος ο... πυρπολητής!

Σε... πυρπολητή της προεκλογικής ναυμαχίας εξελίσσεται ο Πάνος Καμμένος όσο πλησιάζει η κρίσιμη Κυριακή... της κάλπης. Η κόντρα του με το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, προορίζεται να γράψει ιστορία..

Τι έγινε; Ο Τατσόπουλος σχολίασε με σαρκασμό δήλωση του Καμμένου ότι "μόνο νεκρός" θα....
συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ
ή τη ΝΔ. Ο συγγραφέας ανέβασε στο facebook βίντεο με τις δηλώσεις Καμμένου και το σχόλιο: "Θερμά τoν παρακαλώ να το ξανασκεφτεί. Διαισθάνομαι ότι ο Πάνος Καμμένος νεκρός θα είναι εξαιρετικός συνεργάτης"!

Ο Καμμένος έγινε έξω φρενών και ανταπάντησε μέσω twitter χαρακτηρίζοντας τον Τατσόπουλο "υβριστή του Κολοκοτρώνη που τον θέλει... όντως νεκρό"!

Ε, και ο συγγραφέας ανταπάντησε πάλι από το facebook: «Το να διαπιστώνεις για πολλοστή φορά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει χιούμορ είναι παραπάνω και από αυτονόητο -σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας. Με λύπη μου όμως διαπιστώνω επίσης ότι έχει επιστρατεύσει και στρατιές ηλιθίων, πανέτοιμες να κατακεραυνώσουν όποιον στηλιτεύει τις ανοησίες του. Προφανώς τους στέλνει πρώτα για μικροβιολογική εξέταση και αποκλείει αυτομάτως όσους εντοπιστούν με ύποπτα ιχνοστοιχεία χιούμορ στα ούρα τους. Το να τους μπλοκάρω όλους από τον "τοίχο" μου είναι μάταιο. Οφείλω άλλωστε να φροντίζω και για τη ψυχαγωγία μας»...

Προηγήθηκε η κόντρα του Καμμένου με τον Μιχελάκη της ΝΔ με αφορμή τη δήλωση του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως οι δανειστές μας μπορούν πλέον με τη δανειακή σύμβαση να κατάσχουν πλοία που έχουν ελληνική σημαία. Ο Μιχελάκης το πήρε πολύ στα σοβαρά -βρήκαμε παπά...- και χαρακτήρισε τον Καμμένο άκρως επικίνδυνο, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι "διαπράττει έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος"!

Τα πήρε κι ο Καμμένος και ανταπάντησε.. πολιτικότατα: "Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι πιο προσεκτικός .Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο...... Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου κόμματος".

Τουλάχιστον σπάει η αφόρητη πλήξη της εκλογικής φλυαρίας με τον Πάνο Καμμένο....
http://www.kentrinews.gr/f
Keywords
Τυχαία Θέματα