ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θεσσαλονίκη 9 Νοεμβρίου 2011
Εμείς οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης καταγγέλλουμε την αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος και συνάδελφός μας στο γραφείο τύπου του Συνδέσμου ΟΤΑ Γιάννης Παπαμίχος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Γιάννη Μπουτάρη και συνεργάτιδά του κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου του δημάρχου..
Ο συνάδελφός μας κάνοντας το καθήκον του παρακολούθησε την συνέντευξη και με ευθύτητα και κοσμιότητα έθεσε ερωτήματα για την πορεία της.....
ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη υπερασπιζόμενος τη δουλειά μας και την προστασία του περιβάλλοντος που υπηρετούμε όλοι μας.
Ο κ. Μπουτάρης επαναλαμβάνοντας πρόσφατη απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους συναδέλφους εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης τους οποίους αποκάλεσε «γαϊδούρια» και «τεμπέληδες» αποκάλεσε χωρίς καθόλου να προκληθεί «γαϊδούρι» και «χαμένο κορμί» τον Γιάννη Παπαμίχο και τον απείλησε με ανείπωτες φράσεις του πεζοδρομίου παρεμποδίζοντας το έργο του και αφήνοντας υπονοούμενα για την αντρική και επαγγελματική του τιμή.
Εμείς καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Θεσσαλονίκης και της συνεργάτιδάς του και δηλώνουμε ότι στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό του συναδέλφου μας οικογενειάρχη και πατέρα δυο παιδιών που ως εργαζόμενος στο γραφείο τύπου επί 17 χρόνια με συνέπεια και εντιμότητα δίνει τη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης και της προβολής του έργου του Συνδέσμου ΟΤΑ.
Στέλνουμε δε το μήνυμα τόσο στον κ. Μπουτάρη όσο και σε κάθε άλλον αποδέκτη ότι οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ούτε «τεμπέληδες» ούτε γαϊδούρια» αλλά άνθρωποι που μοχθούμε καθημερινά στο μεροκάματο για να ζήσουμε τις οικογένειές μας και να προκόψει η πατρίδα μας και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες επιθέσεις και προσβολές.

Ο πρόεδρος
του Συλλόγου Εργαζομένων του
Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης

Ζέρβας ΚωνσταντίνοςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα