ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΠΕΡΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ME THN ΔΕΠΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του αιρετού Περιφερειάχρη Ηπείρου, του Αλέκου Καχριμάνη, στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας του προηγούμενου φύλλου.
Απόδειξη υγιούς ευαισθησίας, απέναντι του λαού που τον εξέλεξε και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, υπηρετεί και εκπροσωπεί επάξια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ διέψευσε τα περί ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, δηλώνοντας πως....
τέτοιες ενέργειες, ούτε τον αγγίζουν, ούτε τον αφορούν.
Ως προς το θέμα, εν μέρει, άφησε να εννοηθεί πως, στη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη βρέθηκε με γεγονότα προτετελεσμένα και με αποφάσεις, των, πριν απ’ αυτόν,
τοπικών παραγόντων του νομού με τις οποίες είναι και δεσμευμένος.

Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση το γεγονός πως, σαν αιρετός Περιφερειάρχης, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να διεκδικήσει για λογαριασμό της Ηπείρου, την παροχή Φυσικού Αερίου, για τους γνωστούς λόγους, που δεν απαιτούν ανάλυση ή επεξήγηση.
Παραδέχθηκε δε πως το μεγαλύτερο μέρος της ενημέρωσής του, για τη Θεσπρωτία, είναι προϊόν της συνεργασίας του με τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Χωρίς να υποστηρίζω ότι τον έπεισα για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, θέλω να πιστεύω, πως αντιλήφθηκε ότι έχει κενό ενημέρωσης.
Ανέλαβε την υποχρέωση να προκαλέσει μια τέτοια ενημέρωση, με ευρύτερο κύκλο τοπικών παραγόντων, γεγονός που θα ικανοποιήσει το σύνολο των Θεσπρωτών.

Με την ευκαιρία, ας μου επιτρέψει να επισημάνω το γεγονός πως (και) οι άμεσοι συνεργάτες του, ούτε το αλάθητο του πάπα διαθέτουν, ούτε απαλλαγμένοι από τον υποκειμενισμό είναι.
Εξάλλου, έντιμος, δεν είναι μόνο εκείνος που δεν …κλέβει.
Λόγου χάρη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έντιμος εκείνος που επηρεάζεται και καθοδηγείται από πάθη, αδυναμίες και συναισθήματα αρρωστημένα.

Έντιμος δεν είναι εκείνος που «κρυφά» δίνει, μέσα από «ανίερες συμμαχίες» στοιχεία, που, πιθανόν, να εκθέτουν άλλους ή υπηρεσίες ή και τον τόπο γενικότερα, μόνο και μόνο για να πλήξει τους κατά φαντασία αντιπάλους του, μέσα από τον επηρεασμό της γνώμης και της άποψης του ανωτέρου.

Τα πάθη είναι ανθρώπινα.
Γι’ αυτό και ο αιρετός Περιφερειάρχης, καλά θα κάνει να σχηματίζει γνώμη και άποψη, στηριζόμενος σε διασταυρωμένες πληροφορίες και ελέγχοντας τους χαρακτήρες των συνεργατών του.

Θέλω, τέλος, να πιστεύω πως το θέμα τούτο, δεν θα έχει συνέχεια, σαν τα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.
Γιατί τότε θα …ξεφυλλίσουμε και άλλες σελίδες της πολιτικής μας ζωής.


http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα