Καζάκης: Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου

Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.
Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε το έδαφος ύπαρξης και τροφής για το πλήθος των πολιτικών εκτρωμάτων που ξεφυτρώνουν, σαν τα ....
μανιτάρια. Δεν θα υπήρχε αυτή η ειδωλολατρική ποικιλία των αυτό-αναγορευμένων Μεσσιών και των προσώπων-ειδώλων.
Δεν θα μπορούσαν πολιτικοί τσαρλατάνοι και ταχυδακτυλουργοί σαν τον Καζάκη να εμφανιστούν δημόσια δίχως να γίνουν καταγέλαστοι και να τους πάρουν με κλούβια αυγά…

Δεν
θα ήταν ποτέ δυνατόν να εμφανιστούν ξανά τα φασιστικά τελετουργικά των λαμπαδηδρομιών…

Επειδή, λοιπόν, το κακό με τον Καζάκη παράγινε και οι καθεστωτικές «συνταγές» της προβολής του ξεδιπλώνονται σταθερά και μεθοδευμένα και επειδή η «κοπριά» του «μίγματος» απελπισία- άγνοια-ανοησία έχει διογκωθεί, θα εκθέσουμε κάποια αλφαβητικά ζητήματα, πολύ συνοπτικά και όσο γίνεται πιο απλά και κατανοητά.

Ζήτημα 1ον: Τα τρικ της αχαλίνωτης μπούρδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Καζάκης, πέταξε τον κάτωθι ογκόλιθο της εντυπωσιακής εξαπάτησης:

«Η Αστυνομία να συλλάβει τον δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»!!!

Στην ίδια συνέντευξη, σαν καρδινάλιος χιλιάδων καρατίων, σαν να αποτελεί κεντρικό παράγοντα της πολιτικής ζωής και ηγετική φυσιογνωμία της Αριστεράς, μας λέει ότι θα δρομολογήσει επαφές με την Παπαρήγα, τον Τσίπρα και άλλες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, τις οποίες θα καλέσει να υπογράψουν «ΚΟΙΝΗ δήλωση» η οποία «θα απευθύνεται στις Ενοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία, στους δημοσίους υπαλλήλους και θα τους καλεί να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας»!!!

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ:
http://www.newsbomb.gr/bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo

Τέτοια σχιζοφρένεια ΑΠΑΤΗΣ και τυχοδιωκτικών τρικ εντυπωσιασμού των ηλιθίων και αφελών, δύσκολα συναντάς.

Η ΑΠΑΤΗ: Καλεί ο Καζάκης το κράτος και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς (δηλαδή, το κράτος των ιμπεριαλιστών και τους νεοταξικούς μηχανισμούς του, μέσα εδώ είναι και το παρακράτος) να συλλάβουν τον ΕΑΥΤΟ τους και τα πολιτικά τους, εκτελεστικά όργανα!!!

Το κράτος αυτό το ελεγχόμενο από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος και από το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, το κράτος αυτό που αποτελεί τη μεγάλη βιομηχανία της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ του τρόμου των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), το κράτος που αποτελεί τις ΕΝΟΠΛΕΣ ορδές του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου εναντίον του ελληνικού λαού και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ των κουκουλοφόρικων προβοκατσιών, αυτό το κράτος καλεί ο Καζάκης να συλλάβει τα ηγετικά πολιτικά όργανα των αφεντικών αυτού του κράτους και του καθεστώτος συνολικά!!!!

Ο Καζάκης, δολίως και σκοπίμως (δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος), παρασιωπά και παρακάμπτει την κοινωνική φύση του κράτους και το ρόλο του.

Πολύ περισσότε
Keywords
Τυχαία Θέματα