“Κοντόφθαλμη η πολιτική της ΝΔ”

Ως περιστασιακή και συγκυριακή χαρακτήρισε την πολιτική της Νέα Δημοκρατίας, ειδικά στο ζήτημα της συναίνεσης ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

«Κάναμε κι εγώ προσωπικά, μία προσπάθεια με....
τη Νέα Δημοκρατία,
μήπως υπάρχει πράγματι μια διάθεση εθνικής συναίνεσης. Η αίσθηση την οποία εγώ εισέπραξα απ' όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά κοντόφθαλμη η πολιτική τους, πολύ περιστασιακή και συγκυριακή», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Αυτό δυστυχώς δεν νομίζω να έχει αλλάξει, παρότι είναι σημαντικό να επιδιώξουμε συγκλίσεις όπως και καλώς τις επιδιώξαμε στο χώρο της παιδείας, αλλά και σε άλλους τομείς. Γιατί όσο ευρύτερη η συναίνεση, τόσο εμπεδώνονται θεσμικά οι αλλαγές αυτές και έχουν και μια διαχρονικότητα πολύ μεγαλύτερη».

Αναφερόμενος, πάντα, στη ΝΔ, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι: «αυτή τη στιγμή, έχει επιλέξει μια πολύ καθαρή - όπως την βλέπουμε εμείς - τακτική, όχι καλή, αλλά θα έλεγα καθαρή από πλευράς σκοπιμοτήτων. Θέλει την αποτυχία μας, ποντάρει στην αποτυχία μας, ή τουλάχιστον στη φθορά μας».

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα