ΚΟΡΟΪΔΙΑ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ, ΠΩΣ Ο ... ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ....
3ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ...

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος Bodyline Λέων Λεβή, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 650.000 ευρώ.
www.ekdosi.com
Ποινή φυλάκισης 3 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως, επιβλήθηκε και στον Νικόλαο Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη, υπεύθυνο της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», ο οποίος επίσης συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν 232.267,40 ευρώ.

ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ: "Ποινή φυλάκισης 3 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ... ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!
www.ekdosi.com
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ....

www.ekdosi.com
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ... ΠΕΣΤΑ!!!

http://christossainis.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα