«Κρέμασαν στα μανταλάκια» τον Ραγκούση οι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Με το βαμβάκι έσφαξαν στο υπουργικό συμβούλιο τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος για το θέμα των ΤΑΞΙ και των γεωγραφικών κριτηρίων έκανε μια αξιοπρεπή «κωλοτούμπα».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο προκάτοχός του, Δημήτρης Ρέππας, με αρκετή δόση ειρωνείας , πέταξε τα καρφιά του για όσα έχει υποστηρίξει ο Γιάννης Ραγκούσης,
ότι δηλαδή η πλήρης απελευθέρωση των επαγγελμάτων, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, είναι στην....
πρώτη γραμμή της ατζέντας της τρόικας. «Εμένα δεν μου είχε θέσει κανένα θέμα η τρόικα. Δεν υπήρχαν αντιρρήσεις. Όπως φαίνεται άλλαξε στάση όμως….» του είπε με νόημα ο Δημήτρης Ρέππας.

Περισσότερο αιχμηρός ήταν ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος επεσήμανε ότι τα θέματα εσωτερικής αγοράς η τρόικα δεν τα ξέρει. Εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις. Πρόσθεσε δε με νόημα ότι όλες οι επαγγελματικές τάξεις γνωρίζουν το ισχύον ευρωπαϊκό πλαίσιο και δεν μπορεί κανείς να τους παραπλανήσει και ελλοχεύει ο κίνδυνος μαζικών προσφυγών.

Όσο για την επιμονή του υπουργού υποδομών ότι το «δικό του» νομοσχέδιο είναι η πραγματική μεταρρύθμιση ο κος Παπουτσής είχε την απάντηση «δεν κάνουν τώρα οι κήποι φρούτα….».

Ο Γιάννης Ραγκούσης έσπευσε να υπερασπιστεί και το έργο του ως υπουργός εσωτερικών και αναφέρθηκε στις χθεσινές αναφορές στο Κ.Τ.Ε οικονομικών για 77 νέους οργανισμούς που ιδρύθηκαν επί διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ, θέμα που έβαλε η Βάσω Παπανδρέου «Υπήρξε χθες μια βαρύτατη μομφή από την Κ.Ο για αύξηση του κράτους είναι αβάσιμο και πρέπει να απαντηθεί γιατί αλλιώς θα μας πάρει από κάτω» . Έτσι το θέμα αποφασίστηκε να απαντηθεί από τον υπουργό επικρατείας Ηλία Μόσιαλο.

Λαλίστατος ήταν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος θέλησε να απαντήσει σε όσους ειδικά από το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον έχουν επικρίνει για καθυστερήσεις στις συγχωνεύσεις οργανισμών και φορέων. «Από τους συναδέλφους που υιοθέτησαν την κριτική της ΝΔ περί ευθύνης μου για το κλείσιμο και συγχωνευσεις οργανισμών και φορέων εγώ θα περίμενα να με έχουν πάρει τηλέφωνο πρώτα να με ρωτήσουν. Εγώ μίλησα με κάποιους και σήμερα είδα τη συνομιλία με έναν από αυτούς να είναι δημοσιευμένη στον «Ελεύθερο Τύπο» και μάλιστα με τον σχολιασμό ότι με κατατρόπωσε» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπονοώντας, σε όποιον τον ρωτούσε, τον Νίκο Σαλαγιάννη.

http://briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα