Αγόρασε σκουλαρίκια Cartier αξίας 13.000 δολαρίων με 12 ευρώ μετά από σφάλμα στον ιστότοπο

Το λογότυπο της Cartier εμφανίζεται στο περίπτερό της κατά τη διάρκεια του Salon International de la Haute Horlogerie στο Geneva Palexpo στις 22 Ιανουαρίου 2009 στη Γενεύη, Ελβετία

H τύχη χαμογέλασε στον Rogelio Villarreal Jasso όταν εντόπισε στο διαδίκτυο σκουλαρίκια Cartier σε σούπερ έκπτωση.

Η τύχη του χαμογέλασε διπλά όταν τελικά του επέτρεψαν να κρατήσει τα δύο ζευγάρια που αγόρασε.

Την 1η Δεκεμβρίου 2023, ο Μεξικανός είδε μια διαφήμιση στο Instagram για σκουλαρίκια

Cartier με χρυσό και διαμάντια στην τιμή των 232 πέσος, δηλαδή περίπου 12,74 ευρώ, όπως δήλωσε στο Business Insider.

Τα σκουλαρίκια  στο στυλ Clash της Cartier - αρχικά πωλούνταν προς 232.000 πέσος, ή περίπου 12.750 ευρώ , οπότε ο Jasso άδραξε την ευκαιρία και παρήγγειλε δύο ζευγάρια.

Tότε όμως η Cartier προσπάθησε να παρέμβει και να ακυρώσει την αγορά. 

Ο Jasso είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μάρκα πολυτελών κοσμημάτων λίγες ημέρες αργότερα και του είπαν ότι η παραγγελία του θα ακυρωθεί επειδή η ηλεκτρονική τιμή δεν ήταν η σωστή.

Είπε ότι η Cartier ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να του στείλει σαμπάνια και μια θήκη καρτών - την οποία και αρνήθηκε.

✨Once upon a December✨ pic.twitter.com/3wMvT7AjLw

— dre pute (@LordeDandy) April 26, 2024

Αντ′ αυτού, ο Jasso δήλωσε ότι εξέτασε τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου της Cartier στο Μεξικό, όπου διαπίστωσε ότι η μάρκα παραπέμπει τους πελάτες στο Γραφείο του Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα Καταναλωτή, εάν έχουν προβλήματα με τις παραγγελίες.

Σύμφωνα με τους New York Times, κατέθεσε καταγγελία στην ομοσπονδιακή υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, επικαλούμενος έναν από τους νόμους της χώρας για την προστασία των καταναλωτών, ο οποίος ορίζει ότι ένας πελάτης μπορεί να προσφύγει κατά του προμηθευτή στη δικαιοσύνη εάν δεν τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις μιας συγκεκριμένης αγοράς.

Οι Times ανέφεραν ότι η καταγγελία οδήγησε τον οργανισμό να επικοινωνήσει με την Cartier για να μεσολαβήσει για μια συμφωνία. Αν και ο οργανισμός αρνήθηκε να μοιραστεί λεπτομέρειες με το δημοσίευμα όσο η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Jasso δήλωσε στους Times ότι η συνάντηση προγραμματίστηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Εν τέλει ωστόσο δεν ήταν απαραίτητη. Αφού επικοινώνησε με το πρακτορείο, η Cartier φαίνεται ότι πήρε την απόφαση και διευθέτησε το ζήτημα στέλνοντας στον Jasso την παραγγελία του κανονικά.

Στα τέλη Απριλίου, μοιράστηκε στο X φωτογραφίες ενός πακέτου Cartier που περιείχε δύο τυλιγμένα κουτιά με τις χαρακτηριστικές σφραγίδες κεριού της μάρκας στο εσωτερικό τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΧέδεπι: Ανακαλύφθηκαν χρυσά Βυζαντινά σκουλαρίκια 800 ετών καλυμμένα με πολύτιμους λίθουςΓιατί είναι σημαντικό να αποθηκεύουμε ξεχωριστά όλα τα κοσμήματα, ακόμα και ζευγάρια σκουλαρίκιαΠροορισμός το Αφγανιστάν; Πώς οι Ταλιμπάν προσπαθούν να προσελκύσουν τουρίστες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγόρασε, Cartier, 13 000,agorase, Cartier, 13 000