Κύριε Καμμένε, τί δουλειά έχεις εσύ με τους Κατσαπλιάδες;

Φαίνεται πως ο "πατριωτισμός" του Πάνου Καμμένου είχε ημερομηνία λήξεως, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ανεξάρτητος πλέον "εθνοπατέρας" ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει, μάλλον στις 19 Φεβρουαρίου (ημέρα γενεθλίων μου), την ίδρυση νέου – αντιμνημονιακού- κόμματος, ζήτησε επιμόνως ο ίδιος να συναντηθεί με τον υπέργηρο και παροπλισμένο ..."αριστερό" μουσικοσυνθέτη.!
Το ραντεβού, κατόπιν συνεχών εκκλήσεων του ανεξάρτητου βουλευτή, κλείσθηκε για την προσεχή Τρίτη και ο "υπερπατριώτης" κ. Καμμένος
θα περάσει το κατώφλι της έπαυλης του "αριστερού" σταλινογενίτσαρου που βρίσκεται στην ...Ακρόπολη παρακαλώ.!

Ναι, αυτόν πρόκειται να συναντήσει ο Πάνος Καμμένος, πουλώντας την ψυχή του στο....
διάολο προκειμένου να εμποδίσει την ανοδική πορεία και την ανέλιξη των υγιών Εθνικών πολιτικών δυνάμεων τύπου Χρυσής Αυγής κ.λ.π.
Αυτόν, ναί αυτόν...!!!
Αυτόν τον ..."άνθρωπο" που μίλησε για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, τον αποδέκτη του βραβείου Ιπεκτσί, αυτόν που υπηρέτησε με σθένος το ανθελληνικό από-κομμα του ΚΚΕ, το αισχρό ΠΑΣΟΚ, αλλά και την "γαλάζια" κυβέρνηση του Κώστα Μητσοτάκη ως υπουργός.
Αυτόν που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του σπιτιού του δέχθηκε να ..."συνομιλήσει" με το υποτελές και αμερικανοτραφέν ανδρείκελο mr. Papandreou που υποθήκευσε την Ελληνική Επικράτεια στο ΔΝΤ, καθώς και τον Ερντογάν που έχει μονίμως στραμμένο το βλέμμα του στο Ελληνικό Αιγαίο.
Αυτόν τον όψιμο "πατριώτη" που ήρθε να μας μιλήσει και να μας πει ότι "είναι εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί ένα πανίσχυρο λαϊκό κίνημα από ελεύθερους, ανεξάρτητους, διαφωτισμένους και αποφασισμένους πολίτες".

Αυτόν, που αναίσχυντα ονόμασε το "κίνημά" του (Ε.ΛΑ.Δ.Α) (Καμία σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ)
Ναι, αυτόν ---> εδώ

gianniotis

http://www.gianniotis.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα