ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΡΟΘΥΜΩΝ: Δικομματικό πραξικόπημα για την καταστολή της λαϊκής οργής

Ηρθε η ώρα ο λαός να απαιτήσει κυβέρνηση λαϊκής σωτηρίας, έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ανάπτυξη για το λαό

Πολιτικό πραξικόπημα του δικομματισμού για την καταστολή της λαϊκής οργής αλλά και πολιτική εκτροπή, συνιστά η απόφαση των Παπανδρέου-Σαμαρά για....
συγκρότηση «κυβέρνησης των προθύμων» της Τρόικας των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.


Αυτοί, που μαζί με τα κόμματά τους, οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τον ελληνικό λαό στην απόγνωση και τη φτώχεια, αποφάσισαν από κοινού να τον βάλουν και στο γύψο, υπό το βάρος του φόβου της επερχόμενης λαϊκής θύελλας.

Ο ξεσηκωμός του λαού της 28ης Οκτώβρη 2011, που πήρε παραμάζωμα την κυβέρνηση, όπου κι αν εμφανίστηκαν εκπρόσωποί της, λειτούργησε καταλυτικά, τους προκάλεσε τρόμο και ανατριχίλα και γι' αυτό αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους. Κατάλαβαν πολύ καλά, ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν το λαό.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μαζί με τα εξαπτέρυγά τους, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο Β για τη σωτηρία του συστήματος. Είναι το σχέδιο γενικευμένης τρομοκράτησης του λαού πως αν δεν δεχθεί τα νέα μέτρα που έρχονται θα υποστεί μεγάλη καταστροφή. Δεν θα δοθεί η 6η δόση, λένε. Θα μας διώξουν από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, απειλούν.

Ομως, αυτά δεν συνιστούν απειλές, αντίθετα είναι προϋποθέσεις σωτηρίας του λαού και της χώρας. Οπως και η κυβέρνησή τους, αυτή που θα φτιάξουν, που την ονομάζουν ψευδεπίγραφα «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», δεν συνιστά σωτηρία αλλά καταστροφή για το λαό. Αντίθετα συνιστά απειλή, που ο λαός πρέπει να την αντιστρέψει και να τους την κάνει μπούμεραγκ.

Το ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ έχει τοποθετηθεί

Κυβέρνηση λαϊκής σωτηρίας και επιστροφή στη δραχμή έχει ανάγκη ο τόπος.

Αυτός είναι ο στόχος του ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ που τον συνοδεύει με την διακήρυξη της ανάγκης για έξοδο από ΕΕ και το ΔΝΤ που αποτελούν απαράβατοι όροι για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επιβίωση του λαού και της χώρας, για την αναστροφή της πορείας προς τον Καιάδα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Σήμερα, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η μόνο διέξοδος είναι η άμεση και άνευ όρων αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ και η έκδοση ελληνικού εθνικού-κρατικού νομίσματος. Αυτό είναι και ο λόγος αναφοράς μας στην Δραχμή.
Αποτελεί όρο επιβίωσης της ελληνικής κοινωνίας και συνέχισης ύπαρξης της Ελλάδας, δηλαδή όλων μας.

Δεν είναι μελλοντικός στόχος - εάν και όποτε διαμορφωθούν οι συνθήκες και οι συσχετισμοί - αλλά επείγουσα ανάγκη σωτηρίας.

Αν δεν γίνει τώρα, αύριο θα είναι πολύ αργά. Δεν θα υπάρχει ούτε ελληνικός λαός αλλά ούτε και Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος για να το κάνει.

Πρέπει να φύγουμε μόνοι μας απ' το ευρώ με δικούς μας όρους, πριν μας διώξουν «οι εταίροι μας», όταν θα έχουν ελαχιστοποιήσει τις παράπλευρες συνέπειες από την ελληνική αποχώρηση ή όταν θα διαλυθεί η ευρωζώνη.

Η σωτήρια λύση

Keywords
Τυχαία Θέματα