«Μαύρη» εργασία στο Δήμο Δράμας !

Απίστευτη καταγγελία έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Δράμας στην τηλεόραση του STAR.
Αναθέσεις έργων, μαύρη εργασία, κολλητοί και ημέτεροι, συνθέτουν ένα σκηνικό μούχλας γύρω από την λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Δράμας.
Ένα γεγονός που συνέβη πριν από λίγες μέρες, βγήκε σήμερα στην δημοσιότητα.
Σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Δράμας (Καλλίφυτος), ο πρόεδρος και .....
συνεργάτης του κ. Χαρακίδη, όπως είπε το ΕΥΚ, απασχολούσε αλλοδαπούς στα χωράφια του όλη την
εβδομάδα και το σαββατοκύριακο οι ίδιοι άνθρωποι εκτελούσαν δημόσια έργα (ανασφάλιστοι), ανάθεση από τον ίδιο τον κ. δήμαρχο !


Είναι πρόκληση. Είναι απίθανο και όμως συμβαίνει. Οι αλλοδαποί που έχουν ασφάλεια του ΟΓΑ εκτελούν έργο που αφορά στην διαμόρφωση των χώρων τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων, ουσιαστικά με την εντολή του Δήμου Δράμας. Την ίδια στιγμή οι οικοδόμοι της περιοχής μας, πεινάνε.

Ο κ. Χαρακίδης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από της αποκαλύψεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Δράμας. Αλλά έλεγε προεκλογικά και αλλά κάνει τώρα ο κ. Χαρακίδης, είπε ο κ. Σαυρίδης και έδωσε αφοπλιστικά στοιχεία.

Σίγουρα για το θέμα θα υπάρχει συνέχεια.

Η μαύρη εργασία είναι ένα μεγάλο θέμα και οφείλει η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη

Το dramaole δεν διεκδικεί ρόλο εισαγγελέα αλλά όποια στοιχεία υπάρχουν θα βγουν στη δημοσιότητα. Δεν βρίζουμε, δεν συκοφαντούμε. Μιλάμε με ντοκουμέντα και με επιχειρήματα.

Γνωρίζουμε ότι στον Δήμο Δράμας υπάρχουν δοαχρονικά θολά σημεία στα ζητήματα μαύρης εργασία και μαύρων πληρωμών. Ζητάμε την προσοχή του Δημάρχου Δράμας άλλα και των ελεγκτικών υπηρεσιών. Τα «παράθυρα» και τα «πλυντήρια» δημοτικών οργανισμών (φεστιβάλ ταινιών, δεκποτα κ.α) οφείλουν να σεβαστούν τους νόμους.

Ορισμένοι φαντάζονται ότι μπορούν να «χρεώνουν» υπηρεσίες. αμοιβές, εργασίες κ.α, όπου θέλουν.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη το παρωχημένο σύστημα λειτουργεί. Παρακολουθούμε από κοντά όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου Δράμας. Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα, που φυσικά θα δημοσιοποιήσουμε μετά από σχετική έρευνα.

http://dramaole.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα