ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΣ!!!

Αν πράγματι αληθεύει αυτή η «είδηση» τότε επιβάλλεται ο χώρος του νέου λιμανιού της Ηγουμενίτσας να μετατραπεί σε … πλατεία αγανακτισμένων.

Το λιμάνι, μετά την παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, που παρέσυρε και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ουσιαστικά είναι ακέφαλο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των απερχομένων, με ό,τι αρνητικό, σε....
βάρος της λειτουργίας του, που αγγίζουν (και) ολόκληρη την περιοχή, συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Πέρα όμως απ’ αυτό, το γεγονός ότι η καθυστέρηση του διορισμού νέου Δ.Σ. – αν βέβαια αληθεύει – γιατί ο όποιος Υπουργός απαιτεί να βολέψει στην θέση του
Διευθύνοντα Συμβούλου κάποιον «ημέτερο» που θυμίζει παλιότερες δεκαετίες, μας προβληματίζει έντονα όλους.
Λένε δε ότι όλο αυτό το διάστημα, αγωνίζονται στα … Υπουργικά Γραφεία για να βρουν φόρμουλα νομιμοποίησης του διορισμού ως Διευθύνοντα Συμβούλου, του συγκεκριμένου «ημέτερου», επειδή ο ίδιος έχει ισχυρό κώλυμα, απ’ αυτά που προβλέπει η Νομοθεσία και επιβάλει το ασυμβίβαστο.

Τέτοιος ξεπεσμός, λοιπόν;
Τέτοιο ξεπούλημα συνειδήσεων;
Τόση ξεφτίλα;

Πάντως, αν όλα αυτά έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα τότε τον λόγο τον έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ασφαλώς και πρέπει να ενημερωθεί σχετικά, τόσο από τον Τοπικό Βουλευτή, όσο και από την κομματική ηγεσία του νομού.
Ο συγκεκριμένος δε Υπουργός καθώς και ο κολλητός του «ημέτερος» να είναι βέβαιοι πως σύντομα θα πάρουν την απάντηση του ίδιου του λαού, αν τολμήσουν να τον προσβάλλουν τόσο βάναυσα.

Οι εποχές του Ραγιαδισμού έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και όσοι τις «ζηλεύουν» απλά επιβεβαιώνουν το μικρού τους πολιτικό ανάστημα, την αθεράπευτη ψυχική τους διαφθορά και τον ψυχισμό τους στις καταδικασμένες οριστικά μεθοδεύσεις για πελατειακές σχέσεις.

Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και πως εντός της εβδομάδας θα έχει διοριστεί το νέο Δ.Σ., ώστε να δρομολογηθούν οι αποφάσεις και τα έργα για τα οποία έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί.
http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα