Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να μάθω Αγγλικά;

Η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Αντίθετα με ότι ίσως.........
πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει Αγγλικά ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα
και προσήλωση. Δεν υπάρχει «όριο ηλικίας» στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Για παράδειγμα, ένας 45άρης που έχει ισχυρό κίνητρο να μάθει Αγγλικά γιατί του χρειάζονται άμεσα, μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση από ένα φοιτητή, στον οποίο τα Αγγλικά θα χρειασθούν στο κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους σπουδών των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, τα οποία είναι εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες, δε διαπιστώνεται στατιστική συσχέτιση της ηλικίας με τις επιδόσεις. Αντίθετα, υπάρχει σίγουρα στατιστική συσχέτιση των επιδόσεων με το συνολικό χρόνο που αφιερώνει ένας σπουδαστής στην παρακολούθηση των μαθημάτων και στη μελέτη. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει κάποιος, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχει, και αντιστρόφως.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για Αγγλικά για Ενήλικες στα παρακάτω site και blog:

www.eurodiastasi.gr

www.agglika-gia-enilikes.gr

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com
www.lower-proficiency.gr
Keywords
Αναζητήσεις
μεχρι ποια ηλικια μπορουμε να μαθουμε αγγλικα;
Τυχαία Θέματα