Μια (ακόμα) φούμαρα για τους γκοήμ την οποία τους πουλάνε μέχρι τις μέρες μας: κράτος «εργατών και αγροτών».

Ποιοι είναι οι «προλετάριοι», ο «αγώνας των τάξεων», κράτος «εργατών και αγροτών», «δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία»..... Φούμαρα για τους γκοήμ από τον "περιούσιο" λαό.

Κόκκινε στρατιώτη! Που πας να πολεμήσεις; Πολέμα πρώτα για την λευτεριά σου από τα δεσμά του ξένου τυράννου.....

Παρουσιάζουμε κατάλογο στον οποίον εμφαίνεται η εθνική προέλευση των στελεχών της ολιγαρχικής τάξης (ποιοι ήταν οι....
υπουργοί, πρέσβεις, στρατιωτικοί, αρχισυντάκτες των ΜΜ«Ε» κλπ) της πρώην ΕΣΣΔ.
Τα στοιχεία ελήφθησαν από το βιβλίο του Ρώσου ιστορικού Andrej Dikij: «Οι Εβραίοι στην Ρωσία και στην ΕΣΣΔ»

Τα γεγονότα και οι αριθμοί έχουν μια ιδιότυπη ιδιότητα: δεν λένε ποτέ ψέματα, λένε μόνο την αλήθεια….

Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δεν είναι θέσεις, δεν είναι σοφιστείες και δεν είναι γενικότητες. Είναι δεδομένα!

Είναι τυχαίο, «σύντροφοι», ότι το 1,1% του πληθυσμού στην πρώην ΕΣΣΔ έλεγχε ολοκληρωτικά το υπόλοιπο 98,9% ;

Μήπως πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν εκ γενετής κάποιες ξεχωριστές ικανότητες με φυσικό επακόλουθο να επιβληθούν στους υπόλοιπους ;

Ξεκαθαρίζουμε «σύντροφοι», ότι αν ισχυρισθείτε πως τα δεδομένα του καταλόγου είναι αποτέλεσμα τυχαίας σύμπτωσης, δεν θα μας πείσετε.


Παρακαλούμε να μας απαντήσετε, διότι ανατρέχοντας στους παρακάτω καταλόγους και έχοντας υπόψη τη χρηματοδότηση της «Οκτωβριανής Επανάστασης» από Εβραϊκά κεφάλαια, εμείς πιστεύουμε ότι η κομουνιστική ιδεολογία επινοήθηκε και σχεδιάσθηκε από τους απογόνους του Αβραάμ και του Ιακώβ για να υποτάξουν την ανθρωπότητα και εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά στην πρώην ΕΣΣΔ.

Για κάποιον που ακόμα μπορεί να σκέπτεται, όλα είναι φανερά. Εκτός και αν αυτός έχει κάποια συμφέροντα για να εθελοτυφλεί…

Ελάχιστες οι ελπίδες

Ο άνθρωπος χρειάζεται γενναιότητα για να παίρνει αποφάσεις. Ακόμα και για της ασήμαντες αποφάσεις πρέπει ο άνθρωπος να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι γενναίος.

Ένας άνθρωπος που ασπάζεται μια ιδεολογία, έχει φτιάξει την ζωή του με βάση αυτά τα ιδεολογικά πιστεύω. Ο κοινωνικός του περίγυρος συναποτελείται από άτομα των ίδιων ιδεολογικών κατευθύνσεων. Μεταξύ αυτού και του κοινωνικού του περίγυρου αναπτύσσονται δυνατοί ηθικοί και κοινωνικοί δεσμοί και συνακόλουθη εξάρτηση. Ακόμη και στην περίπτωση όπου κάποιο νουνεχές άτομο υποδείξει τεκμηριωμένα στον ιδεολογικά παραπλανημένο την πλάνη του, έστω και αν αυτός πεισθεί, είναι δύσκολο να ξεφύγει από την κατεστημένη εξάρτηση. Διότι γνωρίζει ότι θα συγκρουστεί με τον περίγυρο του. Θα αποκλειστεί από τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Συνεπώς απαιτείται γενναιότητα να συγκρουσθείς με τα πιστεύω σου. Και ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διακρίνετε για την γενναιότητα του….

Στον κατάλογο που δημοσιεύει ο ιστορικός, σημειώνεται η εθνική προέλευση των μελών της ολιγαρχικής τάξης, η οποία στελέχωσε το κομμουνιστικό καθεστώς. Με κόκκινους σταυρούς καθορίζονται οι
Keywords
Τυχαία Θέματα