Μια Μαγική Νύχτα στην πόλη του Θεού

Λόγια πολλά δε χρειάζονται για όλα όσα ζήσαμε για ακόμη μια βραδιά στο πλευρό του «Θεού του Πολέμου». Τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες για τα όσα ωραία εκτυλίχθηκαν στις φλεγόμενες κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι πιστοί φρουροί της ομάδας μας έδωσαν ένα βροντερό παρών αναδυόμενοι μέσα από ένα πραγματικό ηφαίστειο φωτιάς, καπνού και αρκετών εκρήξεων. Το πάθος ξεχείλιζε από....
παντού και παρέσυρε στο διάβα του ακόμα και τους πιο συγκρατημένους.
Οι χειροκροτητές έγιναν ένα με το κάγκελο
και οι τελούντες σε ύπνωση, βίωσαν πραγματική ανάσταση -- και ανάταση - της πεσμένης τους ψυχολογίας.
Κόντρα στη μίζερη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας από την άγρια οικονομική κρίση που μαστιγώνει τα όνειρα μας και περιορίζει τη σκέψη μας, χιλιάδες παιδιά ντυμένα στα κίτρινα έστειλαν σε όλους τους πατριώτες μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής αλληλεγγύης.
Δε ξεχνάμε ποτέ την πραγματική μας διάσταση, του πολεμιστή, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όλα όσα ονειρευόμαστε και επιθυμούμε. Δε ζητάμε ελεημοσύνη από κανένα «μεγάλο και σίγουρο», ούτε δεχόμαστε εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά μας.
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους λίγους, όλους αυτούς που έχουν ως μοναδικό σκοπό της ζωής τους να περιορίσουν την σκέψη και την ελευθερία έκφρασης και άποψης του καθενός από εμάς, εμείς είμαστε ακόμη εδώ. Όσο αυτοί θα βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια σε κάθε ελεύθερο πολίτη αυτού του πλανήτη, εμείς θα είμαστε εδώ και θα φροντίζουμε πάντα να την ακούνε στερεοφωνικά....

http://arismaniacs.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα