Μια ωρολογιακή βόμβα ανάμεσά μας - UCC, ACTOSH και ακραία ισλαμιστικά στοιχεία περιμένουν στο .ακουστικό τους

Με έντονο προβληματισμό και έκδηλη ανησυχία οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό στη χώρα μας τα γεγονότα να «τρέχουν» όσον αφορά το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Η πρόσφατη φονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας είναι μία από τις αποτρόπαιες πράξεις που συμβαίνουν καθημερινά και απλώς προβλήθηκε.

Ακραία ισλαμιστικά στοιχεία από χώρες όπως το Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν κλπ έχουν φτάσει παράνομα στη χώρα μας και σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε «ύπνωση». Πρόκειται για χιλιάδες άτομα που
έφτασαν στην....
Ελλάδα χωρίς κανείς να έχει προσδιορίσει τις σχέσεις τους με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και τον ενδεχόμενο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν σε μια ευρύτερη αποσταθεροποίηση της χώρας.

Το Σεπτέμβριο του 2010, σε άρθρο της κας Άννας Δόλαρη, στο Περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» γράφτηκε πως είχε τότε ήδη σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου σχετική έκθεση με την οποία αναλυόντουσαν οι κίνδυνοι που ενέχονται για την Ελλάδα από ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που διαβιούν στη χώρα μας.

Σε κάποιο σημείο το άρθρο αναφέρει:

Tο αμερικανικό ινστιτούτο «TCS TECH CENTRAL STATION», υποστήριξε ότι στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις. Η συγκεκριμένη ανάλυση έκανε αναφορά και στον ύποπτο ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει η δημιουργία ενός ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο «θα εξυπηρετεί τους 120 χιλιάδες πιστούς μουσουλμάνους της πρωτεύουσας», για την υπόθαλψη και κατήχηση μελλοντικών πυρήνων της Αλ Κάιντα που θα μπορούσαν εν συνεχεία να αναλάβουν δράση στην Ευρώπη. Όπως υποστήριζε τότε το ινστιτούτο, οι μουσουλμάνοι της Αθήνας «συναντώνται και προσεύχονται σε δεκάδες αυτοσχέδια τεμένη, σε γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Άγκυρα, μπαίνει όλο και πιο δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να εμφανιστεί η προστάτιδα δύναμη των απανταχού μουσουλμάνων. Το γνωστό πια σε όλους δόγμα Οζάλ (δεν είναι ανάγκη να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια απέναντι) δεν βρίσκεται απλώς σε εφαρμογή, αλλά περνάει στη τελική του φάση που δεν είναι άλλη, (προσοχή όχι να αφομοιώσουμε) από το να αφομοιωθούμε εμείς στους παράνομους εκατομμύρια μετανάστες που έχουν κατακλύσει τη χώρα. Τις ελληνικές Αρχές προβληματίζουν κυρίως δύο παράμετροι της εξ Ανατολών προερχόμενης λαθρομετανάστευσης:

Πρώτον, το γεγονός ότι αρκετοί από τους λαθρομετανάστες είναι «στρατολογημένοι» από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) προκειμένου να διενεργούν κατασκοπία στα νησιά που αποβιβάζονται.

Δεύτερον, ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες προκειμένου ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τεστάρει τις ελληνικές αντιστάσεις και την όλη εγρήγορση, κυρίως το πόσο «γρήγορα» αντιδρούν το ελληνικό Ναυτικό και Αεροπορία. Δίπλα σε αυτό να προσθέσουμε και την πτυχή που αφορά την προσπάθεια της Άγκυρας να αποκτήσει τον πρώτο λόγο στην έρευνα και διάσωση στο Αιγα
Keywords
Τυχαία Θέματα