Μιχάλη Σάλλα κάτω τα χέρια σου από το directnews

Κύριε Πρόεδρε της Τράπεζας Πειραιώς θα απευθυνθούμε σήμερα… στην εξοχότητά σου με τη γλώσσα γραφής, που χρησιμοποιεί το φιλαράκι σου...

ο Γιώργος ο Κουρής της Αυριανής και του ALTER. (Αυτός ντε, που έχετε και τα γειτονικά οικόπεδα στην Κεφαλονιά).

Ξέρεις εσύ. Ο συνέταιρος του Κώστα του Γιαννίκου που η.....
τράπεζά σου τους χορήγησε… θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ και τώρα τα κλαίνε οι μικρομέτοχοι.

Λοιπόν κύριε Μιχαλάκη – όπως θα ‘λεγε
και ο Κουρής – δεν γνωρίζουμε αν τα δάνεια αυτά “τα γλέντησαν” μαζί τα δύο συνεταιράκια του ALTER ή είχαν παρέα και... κάποια καλόπαιδα από το “μαγαζάκι” σου…

Αυτό εξάλλου, θα το διαπιστώσει η έρευνα που έχει διατάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών για τα οικονομικά εγκλήματα, Γρηγόρης Πεπόνης.

Όμως τώρα ας έρθουμε στο θέμα μας. Κάποιοι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι της τράπεζας – της οποίας ηγείσαι – είχαν τη φαεινή ιδέα να ισχυριστούν εγγράφως στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως, τάχα, το directnews.gr ενεργεί καθ’ υπόδειξη της πρώην διευθύντριας της Πειραιώς στη Ζάκυνθο, Αγγελική-Θεοδοσία Αγούλου, την οποία κατήγγειλες ότι αποπειράθηκε να σε εκβιάσει.

Και αμέσως κύριε Μιχαλάκη, όλο το “σύστημα” έσπευσε να σου προσφέρει … «χείρα βοηθείας».

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ Αστυνομία, Δικαιοσύνη και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τέθηκαν… στη διάθεσή σου. Φωτιά πήρε, επί δύο τουλάχιστον μήνες, ο “αρχικοριός” της Αντιτρομοκρατικής.

Τηλεφωνικές συνομιλίες, μηνύματα (MSISDN, IMSI, IMEI, SMS, GPRS/3G, DATA, IRI, IMEI), και όπως αλλιώς τα λένε αυτά, όλα στη διάθεσή σου.

Αλλά τελικά – τουλάχιστον σε ότι αφορά το directnews.gr – άνθρακες ο θησαυρός, κύριε Μιχαλάκη. Αντί να βρεις εμάς να μιλάμε στο τηλέφωνο με την Αγούλου ανακάλυψες συνομιλίες της με… στελέχη της ίδιας σου της τράπεζας!

Σε ενημερώνουμε, ότι ακόμα και αν την επόμενη φορά χρησιμοποιήσεις πιο “μεγάλα δικονομικά κόλπα” σε βάρος μας… μάπα θα σου βγει το καρπούζι.

Επαναλαμβάνουμε, ότι για το directnews.gr και τη δημοσιογραφική του ομάδα, κάποιοι σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κι εσύ “τσιμπάς” βρε κορόιδο Μιχαλάκη.

Πάντως, δίνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στο “σύστημα” για την ταχύτητα και την προθυμία που επέδειξε, προκειμένου να διαφυλάξει το «έννομο συμφέρον» τόσο το δικό σου, όσο και της Πειραιώς.

Μακάρι, να λειτουργεί έτσι και σε κάθε άλλη περίπτωση. Όταν δηλαδή ο καταγγέλλων είναι ένας μη επώνυμος πολίτης που δεν διαθέτει «άκρες» και μπάρμπα στην Κορώνη.

Ο Μιχαλάκης και η Αγγελική

Για να έρθουμε τώρα στην υπόθεση της πρώην διευθύντριας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Ζάκυνθο, Αγγελικής-Θεοδοσίας Αγούλου.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το ρεπορτάζ, προσωπική σου επιλογή ήταν η τοποθέτησή της στη θέση αυτή.

Από άλλη τράπεζα την ανακάλυψες ως υποδιευθύντρια το 2003 και εσύ την έκανες στη δική σου διευθύντρια.

Μάλιστα, επί τρία ή τέσσερα συναπτ
Keywords
Τυχαία Θέματα