ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ....

Γράφει ο Μενέλαος Αυτόλυκος

Η στάση των κομμάτων της Βουλής και των ΜΜΕ τους τελευταίους 5 μήνες, είναι ολοφάνερο ότι οδηγεί την χώρα σε μία συνεχή αναβολή των εκλογών. Οι "φίλοι μας οι Γερμανοί" μαζί με τα συνεργαζόμενα κόμματα στην Ελλάδα, παρακολουθούν κρυφά την πρόθεση ψήφου των ελλήνων, και προσπαθούν μέσα από τα ΜΜΕ, να διαμορφώσουν
κοινή γνώμη που θα....
οδηγήσει σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τους συμφέρει.

Θυμηθείτε την αρχική δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά, τον Νοέμβριο του 2011 : "οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν το αργότερο στις 19 Φεβρουαρίου 2012 όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της Κυβέρνησης ειδικού σκοπού". Έτσι βάφτισαν τότε την Κυβέρνηση του Τραπεζίτη Παπαδήμου για να δείξουν στον κόσμο ότι επείγει η κύρωση της συμφωνίας του νέου μνημονίου και μετά ακολουθεί η δημοκρατία...... Και φυσικά εκλογές δεν έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου, γιατί εφευρέθηκαν νέοι λόγοι για την καθυστέρηση. Η ΝΈΑ "ΑΝΥΠΟΧΏΡΗΤΗ" ημερομηνία που έδειξε ο Σαμαράς ήταν μέσα στον Μάρτιο και μετά μέσα στον Απρίλιο και τώρα μέσα στον Μάϊο....................Εμφανίστηκαν δε και μερικά "καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ", όπως ο Χρυσοχοϊδης και η Άννα η Διαμαντοπούλου και είπαν ότι "οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν τώρα γιατί θα είναι καταστροφικές για την χώρα....".

Αυτό που δεν δέχομαι, και δεν θα καταφέρουν να μου δημιουργήσουν σύγχυση, είναι ότι προσπαθούν με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για την χώρα, την ίδια στιγμή που έχουν καταστρέψει όλη την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Καθίστε και σκεφθείτε, τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

- Οι μισθοί και οι συντάξεις, έχουν μειωθεί κατά 50 - 70%.
- Η ανεργία επισήμως βρίσκεται στο 21%, αλλά εάν υπολογίσει κάποιος τους μη δηλωμένους ανέργους, τους απλήρωτους εργαζόμενους, τους υποαμοιβόμενους εργαζόμενους, τους υποαπασχολούμενους και ότι ο παραγωγικός πληθυσμός στην Ελλάδα αντιστοιχεί στο 50% του συνολικού πληθυσμού λόγω υπογεννητικότητας και μεταναστών, τότε η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα είναι κοντά στο 40%.
- Η πραγματική και δυναμική παραγωγική βάση της χώρας, δηλαδή ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και η ναυτιλία, βρίσκονται στο ναδίρ της απόδοσης τους και αναμένεται νέα ύφεση.
- Η ύφεση που έφερε η μείωση των μισθών και των συντάξεων, οδήγησε στο κλείσιμο 1.000.000 μικροεπιχειρήσεων και απολύσεις εργαζομένων που ήταν κυρίως χαμηλόμισθοι.
- Ο φαύλος κύκλος της μείωσης μισθών και εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε νέες μειώσεις σε συντάξεις, νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις, νέες απολύσεις.
- Το περίφημο PSI , που το επέβαλαν οι Γερμανοί ως προϋπόθεση για το νέο δάνειο του δευτέρου μνημονίου, οδήγησε σε μείωση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων κατά 12 δις ευρώ, με αποτέλεσμα να έρχονται νέες μειώσεις σε συντάξεις σύντομα.
- Από το PSI δεν θίχτηκαν οι τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, γιατί τα χρήματα του νέου μνημονίου θα πάνε
Keywords
Τυχαία Θέματα