Μόνο 4% απέμεινε απο την εκκλησιαστική περιουσία! Η Ελλάδα αιχμαλωτίστηκε απο την Ευρώπη για να βοηθηθεί είπε ο Ιερώνυμος.

Εκκλησία και Χούντα μαζί

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μετα την ανάρτηση μου με τίτλο ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ προέκυψαν οι εξής δύο (2) αλλαξοπερίεργες δηλώσεις του Ιερώνυμου παράλληλα με την επιθυμία των Κομίνη και Παπουτσή να αδειάσουν το Σύνταγμα απο τη....
βρώμα των Αγανακτισμένων υπέρ του τουρισμού!

Οι δηλώσεις του Ιερώνυμου είναι:
1> Mόνο 4 % απέμεινε από την εκκλησιατική περιουσία, το 96% έχει διασπαθιστεί σε συνεργασία με την πολιτεία!

2> Η Ελλάδα
αιχμαλωτίστηκε από την Ευρώπη για να βοηθηθεί!


Οσον αφορά την πρώτη δήλωση, την έχω αναλύσει και σχολιάσει σε προηγούμενη ανάρτηση. Η γνώμη μου, που προκύπτει απο αυτή τη δήλωση, ειναι ότι δεσπότες και πολιτικοί έχουν φάει διαχρονικά πάρα πάρα πολλά από την εκκλησιαστική περιουσία. Δεν είναι περίεργο, που ουτε το κτηματολόγιο έχει ολοκληρωθεί ούτε καταγραφή της εκκλησιαστικής περιουσιας έχει γινει μέχρι τώρα.

Η δεύτερη δήλωση του Ιερώνυμου δείχνει έναν άνθρωπο εκτός τόπου και χρόνου. Θα έλεγα και άλλα αλλά είμαι γνωστός για την ευγένεια μου και την προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη, το σύνταγμα και τα κεκτημενα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Εγω ξέρω, ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν αν θέλουν να βοηθηθούν ή όχι. Η άποψη ότι «οι Ελληνες πρέπει να αιχμαλωτιστούν για να βοηθηθούν», για κάποιον που έχει ελληνική παιδεία σημαίνει ότι ο Iερώνυμος δεν θεωρεί τους Ελληνες ανθρώπους αλλά κάτι σαν ζώα, διότι μόνο τα ζώα είναι ανίκανα να παίρνουν αποφάσεις.

«Να δούμε τα πράγματα με ειλικρίνεια, να κάνουμε την κρίση ευκαιρία για νέο ξεκίνημα …» είπε ακόμη ο Ιερώνυμος επαναλαμβάνοντας σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, όσα είπε ο ΓΑΠ και με αυτό τον τρόπο ειρωνευόμενος – κατα τρόπο που να μη φανεί καθαρά – τους αγανακτισμένους της πλατείας συντάγματος, τους οποίους κανένας Ιεράρχης δεν επισκέφτηκε.

Δεν ειρωνεύτηκε όμως μονο τους αγανακτισμένους λέγοντας αυτά ο Ιερώνυμος. Ειρωνεύτηκε και όσους ξέρουν το ρόλο του ΓΑΠ, της αντιπολίτευσης και των αγορών σε αυτή την τραγική ιστορία στην οποία ενεπλάκη ο λαός απο την κακή και προγραμματισμένη διοίκηση όσων τον κυβέρνησαν και τον κυβερνούν.

Η εκκλησια παντα υποστήριζε τις χούντες που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον ελληνικό λαό. Ο λόγος; To αζημίωτο...

Κοιτώντας τη παραπάνω φωτογραφία διερωτώμαι, τι δουλειά έχει ο Χριστός που ανύψωσε τον άνθρωπο, με αυτο το χλιδάτο εκπρόσωπο της εκκλησίας και χρήστη της ακριβής λαικής τέχνης... Ποσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ να στοιχίζουν άραγε όσα φοράει; Πόσα πεινασμένα στόματα θα τρώγανε φαγητό αν οι Μερσεντέδες και οι πισίνες είχαν στόμα να μιλήσουν;

Ο Ιερώνυμος περισσότερο είναι αναγνωριστέος σαν ένας άλλος Πεταλωτής παρά σαν ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας.

Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για οικονομικές ατασθαλίες και ταυτόχρονα να συντρώει με τους ατασθαλούντες. Ενας μονο λόγος θα υπάρχει...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών
Keywords
Τυχαία Θέματα