Να «εκτελεστούν» Δικαστής, Φρουρά και Περίοικοι…

- Κύριοι, ο «στόχος» θα πληγεί με συνδυασμό εκρηκτικών, RPG και συνδυασμένων πυρών αυτομάτων όπλων καθώς και ελεύθερου σκοπευτή.
Ο «στόχος» επελέγη με σκοπό να συνενώνει πάνω του και τις τρεις εξουσίες. Πρώην Δικαστικός με υψηλή θέση στο Δικαστικό Σώμα και σωρεία σοβαρών υποθέσεων στο ενεργητικό του, νυν Βουλευτής και Υπουργός. Ταυτόχρονα θα χτυπηθούν όμως και οι Δυνάμεις Ασφαλείας στο....
πρόσωπο της αστυνομικής του συνοδείας, καθώς και ο Ελληνικός Στρατός
στο πρόσωπο του Υπασπιστή του που είναι απόστρατος Στρατηγός, ώστε Αστυνομία και Στρατός να εξαγριωθούν, να το πάρουν προσωπικά και η «γενικότερη συμπεριφορά» τους να "απορρυθμιστεί" και να τεθεί «εκτός ορίων». Το ίδιο βεβαίως θα εξαγριωθεί και ο πληθυσμός των Ελλήνων εξ’ αιτίας του ακραίου και μαζικού θανάτου αμάχων πολιτών. Το πλήγμα θα είναι μεγίστου και «συγκεχυμένου» συμβολισμού, θα ενοχοποιήσει ταυτόχρονα πολλούς και διάφορους «πολιτικοιδεολογικούς χώρους» των Ελλήνων (αλλά και άλλες μη Ελληνικές Ομάδες) βάζοντάς τους να «αλληλοπληγούν», θα αποδιοργανώσει την ίδια τη βάση της Εθνικής τους Ασφάλειας. Θα φροντίσουν γι’ αυτό οι «κατάλληλες αλληλοσυγκρουόμενες προκήρυξεις» που θα διεκδικούν την πατρότητα του χτυπήματος μετά την επιχείρηση.

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται καμία αποτυχία.

Παραθέσατε το σχεδιασμό παρακαλώ:

- Όλη η εκσκαφή του φυσικού αερίου στο πλάι του δρόμου στο επιλεγέν σημείο κι επί τριάντα μέτρα έχει ήδη παγιδευτεί με ισχυρά εκρηκτικά. Συνδυασμό C4 και Cemtex. Τα χωματουργικά φορτηγά, πλήρη φορτίου με άμμο δίπλα ακριβώς από την «σειρά παγίδευσης» θα δώσουν την απαραίτητη «ανάκρουση» ώστε το ωστικό κύμα να στραφεί προς την πομπή. Στις καρότσες τους επίσης και μέσα στο φορτίο περιέχουν από μια δεξαμενή βενζίνης μισού τόνου η κάθε μια. Λεπτά πριν την πυροδότηση θα πυροδοτηθούν άλλοι τέσσερις ισχυροί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε μακρινά σημεία του λεκανοπεδίου. Ο εν λόγω αντιπερισπασμός θα καλύψει για λίγη ώρα τον αντικειμενικό σκοπό της επιχείρησης ώστε σε συνδυασμό με τη σύγχυση που θα επικρατήσει στο Συντονιστικό κέντρο της Αστυνομίας εκείνα τα κρίσιμα λεπτά να δώσει στην ομάδα τον απαραίτητο χρόνο διαφυγής.

- Κι αν κάποιος από τους περίοικους αντιληφθεί κάτι πριν την επιχείρηση και ειδοποιήσει την αστυνομία;

- Αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο της επιχείρησης. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πάρουμε το ρίσκο. Θα μπορούσαμε να υπερφορτώσουμε το κέντρο τους και να το βγάλουμε εκτός ορίων με σωρεία διαδικτυακών κλήσεων. Αλλά θα τους θέσει σε συναγερμό. Θα το κάνουμε, αλλά ταυτόχρονα όμως με την επίθεση ώστε να αυξήσουμε την σύγχυσή τους και την αποδιοργάνωσή τους κατά την εκδήλωση της επιχείρησης και την διαφυγή.

- Τα φορτηγά δεν θα κινήσουν υποψίες;

- Πιθανότατα όχι. Έχουν συνηθίσει οι περίοικοι τις χωματουργικές εργασίες επί τόσες ημέρες.

- Το προφιλ της επιχείρησης όμως αφήνει ξεκάθαρο «στρατιωτικό στίγμα». Ιδίως η επιλογή των συγκεκριμένων εκρηκτικών και του συγκεκριμένου πολυβόλου (0,60)
Keywords
Τυχαία Θέματα