Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΘΟΔΩΡΕ !

Γράφει ο σύντροφος
Νικόλαος Ε.Καρ.
Διδάκτωρ Πολιτικών
& Οικονομικών Επιστημών

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1, είπε ότι ο ίδιος υπήρξε ανέκαθεν φεντεραλιστής Ευρωπαίος.
«Εγώ είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν» είπε χαρακτηριστικά.
Εμείς , εδώ , στο πιο ηρωικό και προκεχωρημένο φυλάκιο του οράματος της Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Διακυβέρνησης , ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ απόλυτα τον Γενναίο Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως του τίμιου και σκληρά εργαζόμενου Σοσιαλιστή πολίτη!

Και σε παλαιότερα
posts του αξιόλογου αυτού Blog , έχei ΥΠΟΣΤΗΡΙXTΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του κουρελόχαρτου που λέγεται "Σύνταγμα" και δεν είναι στην ουσία τίποτα περισσότερο από τροχοπέδη σε κάθε ανάπτυξη της ταλαίπωρης Πατρίδας μας , αλλά και....
καταφύγιο του κάθε φασιστοκομμουνιστικού λούμπεν στοιχείου!

Αυτό το ρυπαρό κωλόχαρτο με τις ΑΣΤΕΙΕΣ αλλά ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ προβλέψεις περί "ελευθερίας" , περί "εθνικής ανεξαρτησίας" , "κοινωνικής δικαιοσύνης" και άλλων ΗΛΙΘΙΩΝ "προβλέψεων" πρέπει να καταλήξει ΣΥΝΤΟΜΑ , όχι στο δοχείο απορριμάτων κάποιας τουαλέτας , αλλά κατευθείαν στη λεκάνη!
Και να τραβήξουμε όλοι ενωμένοι και το καζανάκι!

Αυτό το χαρτί τουαλέτας που επέφερε τόσα δεινά στην πολιτική , κοινωνική και (κυρίως) στην οικονομική ζωή της χώρας πρέπει να αντικατασταθεί με μία "ΙΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ανάμεσα στους εκπροσώπους των πραγματικά παραγωγικών τάξεων της χώρας , όπου θα περιγράφονται επακριβώς οι όροι διαμόρφωσης του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας για τον 21ο αιώνα ...όπου και ζούμε!

Αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον των Πολιτών και όχι οι εξασφαλίσεις των δικαιωμάτων του κάθε λιγδιάρη περιθωριακού τεμπελόσκυλου.
Όταν οριοθετηθούν οι κανόνες και οι σχέσεις στην Αγορά , εξασφαλίζεται και το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών!
ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ , ΣΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΠΟΒΛΗΤΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!
Συνήγορος του Πα.Σο.Κ
Keywords
Τυχαία Θέματα