Ναι αν έτσι θέλετε να το εκλάβετε απειλώ δημόσια

Γράφει ο Θανάσης Ζωγράφος
[email protected]
[email protected]

1. Ναι αν έτσι θέλετε να το εκλάβετε, απειλώ δημόσια.
2. Διανομαρχιακή Επιτροπή. Κύκλωμα μαφιόζων υπό την προστασία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης (?)

3. Απαράδεκτη η ποδηγέτηση των μαθητών και η εκμετάλλευσή τους....
ως έμψυχα εργαλεία

4. Η απουσία της ΕΛΑΣ

1. Ναι! Αν έτσι θέλετε να το εκλάβετε, απειλώ δημόσια.
Απειλώ δημόσια όποιους προχθές το βράδυ απείλησαν πρώτοι, την οικογένειά μου. Το βράδυ της Τρήτης περί τις 9 περίπου ευρισκόμενος λίγα μόλις μέτρα από το περίπτερο
του Αγ. Βασιλείου δέχθηκα απρόσμενες απειλές από δύο άτομα με κράνη, που στην συνέχεια προχώρησαν πεζοί στο απέναντι στενό όπου φαντάζομαι ότι θα είχαν αφήσει το δίκυκλο τους.
Πλησιάζοντας με ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, ο πρώτος που όπως διέκρινα είχε αθλητικό σωματότυπο, μου είπε με ήπιας έντασης λόγο
"Εσύ ρε είσαι ο αντιπρόσωπος (μάλλον εκπρόσωπος ήθελε να πει) των χρυσοθήρων;"
"Θα φας καλά! Τόλμα άμα θέλεις να εμφανιστείς αύριο στη συγκέντρωση!"
Και πριν καλά καλά τελειώσει την φράση του ο άλλος ο πιο αδύνατος είπε αυτολεξεί
"Για καλό και για κακό να προσέχεις τα παιδιά σου!!!" Για να συμπληρώσει:
"Πάμε ρε θα τον ξαναβρούμε!"
Αγνόησα το γεγονός χαρακτηρίζοντάς το ως ανόητη προσπάθεια εντυπώσεων με σκοπό την φίμωσή μου.

Τετάρτη στις 2:30 περίπου το μεσημέρι παραβρέθηκα στη συγκέντρωση της Διανομαρχιακής Ροδόπης-Έβρου κατά των Χρυσωρυχείων.

Η παρουσία μου εκεί σκοπό είχε να εκπληρώσει μέρος του έργου μου με την κάλυψη ρεπορτάζ για το Thraki Life News.

Συνοδευόμενος από τον γιο μου δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων οι οποίοι μας απειλούσαν και κατά μια έννοια χειροδίκησαν αφού δε δίστασαν να χτυπήσουν με δύναμη το κινητό που κρατούσα με το οποίο έκανα λήψεις στιγμιοτύπων για τις ανάγκες της δημοσίευσης.

Αντιδρώντας εν θερμώ, μα κυρίως με το αίσθημα της αυτοπροστασίας, πέταξα το παλτό που φορούσα ώστε ευκίνητα να ανταποκριθώ σε πιθανή ακόμα πιο βίαιη επίθεση.

Αν και έτοιμος για όλα πια... ακόμα και σε σχέσεις που έτσι κι αλλιώς ήταν ετεροβαρείς...
( ΤΙ ΑΝΔΡΙΛΙΚΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! ΠΟΛΛΟΙ εναντίον ΕΝΟΣ!!! ) κραύγασα προκειμένου να προσελκύσω την προσοχή των τηλεοπτικών συνεργείων που κατά τον κανόνα τουλάχιστον, στην παρουσία τηλεοπτικού φακού δεν θα τολμούσαν τίποτα περισσότερο απ' όσα ήδη έπραξαν.

Η θέση μου στα καυτά κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και την χώρα, δεν επιτρέπω και δεν θα επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν, να γίνει αντικείμενο οποιασδήποτε απειλής και φασιστικής διαστροφής.

Πέραν τούτου όμως σε ότι αφορά την σωματική μου ακεραιότητα είχα την απαίτηση (και δεν παραιτούμαι από αυτή) της προστασίας από την πολιτεία που εν προκειμένω κατά την διάρκεια της επίθεσης που δεχόμασταν την αναζητούσα στην εικόνα της αστυνομικής παρουσίας.

Τι κρίμα! Άφαντοι!!!

Άφαντοι δια της πα
Keywords
Τυχαία Θέματα