ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντιπροσωπεύει τις πιο προωθημένες θέσεις της σύγχρονης πολιτικής σκέψης.
Δεν είναι δεσμευμένη σε καμιά συμφωνία του παρελθόντος
και χαράζει προοπτικές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Υπάρχει άλλος δρόμος;

Παρακολουθώντας τη συστηματική και χωρίς έλεος πλύση εγκεφάλου απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κυβέρνηση, υπουργούς, βουλευτές και τα φερέφωνά τους, θα μπορούσε να πεί κάποιος ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά αυτός ο οποίος χαράχτηκε απο.....
κάποιους που έδεσαν χειροπόδαρα τη Πατρίδα.

Την Πατρίδα μας, που μέσα από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ υπογραφή του μνημονίου από την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στόν όλεθρο και την καταστροφή.

Σ’ αυτόν τον όλεθρο και την καταστροφή τον οδηγούν ΑΥΤΟΙ που με αυτή τους την πράξη τέλεσαν το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Διότι με το άρθρο 14, παράγραφος 5 της σύμβασης, (μνημόνιο), ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ η Ελλάδα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της Εθνικής Κυριαρχίας!

Ο όρος αυτός παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου, καθώς και τη θεμελιώδη αρχή σεβασμού της κυριαρχίας του κράτους. Θέτει σε κίνδυνο, την ίδια την εθνική κυριαρχία και την υπόσταση της χώρας, η οποία σε συνδυασμό με τον όρο της σύμβασης, οι δανειστές πλέον γίνονται ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ με δικαίωμα να μπορούν να μεταβιβάσουν ή να πωλήσουν όλα ή μέρος αυτών σε Τρίτη χώρα!

Παρέδωσαν οι εντολοδόχοι πολιτικάντηδες και διαπλεκόμενοι υπάλληλοι πολυεθνικών εταιρειών και των Τραπεζών την Εθνική μας Κυριαρχία και ολόκληρη τη Δημόσια Περιουσία με την υπογραφή τους στους εντολοδόχους τους.Αν αυτό δεν είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, τότε τι είναι;

Κανείς ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ακόμη και στην περίπτωση της Γερμανικής Κατοχής, ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Δεν το έκανε δηλαδη η κυβέρνηση των Δοσίλογων και το έκαναν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Και τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Απέναντι σ’ αυτό το απεχθές ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον του Λαού και της Πατρίδας, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;

ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΝΑΙ! Υπάρχει άλλος δρόμος!

Τα κράτη από νομική άποψη δεν χρεοκοπούν όπως οι ιδιωτικές εταιρείες. Η περιουσία τους δεν ρευστοποιείται ώστε να αποδοθεί στους δανειστές τους, ούτε εξαφανίζονται επειδή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους. Όταν αντιμετωπίζουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κηρύσσουν, με μονομερή κυριαρχική τους πράξη, στάση πληρωμών.

Το μνημόνιο και η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική από τους εντολοδόχους πολιτικούς, σύμφωνα με τις παραδοχές του ίδιου του μνημονίου, το χρέος από 119% που ήταν το Μάιο του 2010, ένα χρόνο μετά, σήμερα, τον Μάιο του 2011, έφτασε στο 150% και το 2012 και 2013 που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα στήριξης θα φθάσει περίπου στο 170%, ίσως και περισσότερο!

Αυ
Keywords
Τυχαία Θέματα