Νέο κόμμα ή στάχτη στα μάτια ! ! !

Για να δώσεις και να κερδίσεις μια μάχη χρειάζεται να τηρείς κάποιες αρχές στρατηγικής πολέμου. Πρώτα από όλα χρειάζεται το μυαλό. Μυαλό για το τι όπλο θα επιλέξεις για να πολεμήσεις και σε ποιόν τόπο θα δώσεις την μάχη. Κατόπιν του μυαλού, χρειάζεται καρδιά για να πολεμήσεις, τεχνικές κλπ. Αν λείπει το μυαλό τότε σίγουρα θα ηττηθείς.
Το να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα, την δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να υπερισχύσει έναντι των παλαιών κομμάτων.
Γιατί;
Διότι τα υφιστάμενα κόμματα ελέγχουν τα ΜΜΕ
και έχουν, με το αζημίωτο, την αμέριστη συμπαράσταση των δημοσιογράφων. Ζούμε την Δημοκρατία των ΜΜΕ. Έχουν κοινά συμφέροντα με τραπεζίτες και επιχειρηματίες που.....
αυτό συνεπάγεται απεριόριστο χρήμα.
Οι ηγεσίες των λοιπών κοινωνικών δυνάμεων όπως ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ λειτουργούν περισσότερο ως κομματάρχες παρά ως υπερασπιστές των εργαζομένων. Παράλληλα , υπάρχουν οι κομματικοί στρατοί και πολίτες που ψηφίζουν χωρίς κανένα πολιτικό κριτήριο ( είτε από συνήθεια, είτε από παράδοση, είτε γιατί αυτό που θα ψηφίσουν θέλουν να πρωταγωνιστήσει). Ακόμα, δεν έχουμε χρόνο για σταδιακή ανάκτηση της εξουσίας.
Τέλος και στην περίπτωση που εκλεγεί το νέο κόμμα, ως πρώτο κόμμα, πόσο νομίζετε ότι θα αντέξει μέσα σε όλο αυτό το στημένο και διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό.
Τονίζω ότι αν τώρα το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό διαπλέκεται με επιχειρηματίες οι οποίοι κατέχουν ή ελέγχουν 4 ή 5 κανάλια της τηλεόρασης και καμία δεκαριά εφημερίδες σκεφτείτε, με την τέλεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος να ελέγχουν ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ και όλες τις άλλες ΔΕΚΟ. Να ελέγχουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την δημόσια περιουσία. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιρροή που θα έχουν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην οικονομική ζωή της χώρας. Ξέρετε που θα μας έχουν γραμμένο ένα νέο κόμμα;
Το νέο κόμμα την δεδομένη στιγμή είναι μια ουτοπία. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από όλα τα πολιτικά κόμματα και τα αρχηγιλίκια κάποιων ΄σοφών΄ πολιτικών, παλιών ή νέων.
Πρέπει να προσέξουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και σε ποιο πεδίο μάχης θα αιφνιδιάσουμε το αποτυχημένο πολιτικό σκηνικό αφενός και πως θα ενώσουμε τον Ελληνικό λαό, αφετέρου. Πρέπει να επιλέξουμε το αποτελεσματικότερο ΄΄όπλο’’ Πρέπει να ενημερώσουμε και να γοητεύσουμε τον λαό λέγοντάς του την αλήθεια για την δύναμη της λευκής ψήφου. Ο λαός είναι κυρίαρχος στην Δημοκρατία και ότι πρέπει αλλά και μπορεί να τιμωρήσει όλους αυτούς που επί δεκαετίες του προσφέρουν ΄΄εκδούλευση΄΄. Πρέπει να τους αφαιρέσει το δικαίωμα να μιλούν εξ΄ονόματός του. Ο λαός είναι υποχρεωμένος να πάρει στα χέρια του το όπλο της λευκής ψήφου, να το χρησιμοποιήσει και να αναλάβει το φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται. Πρέπει ο ίδιος, πλειοψηφικά, να αξιολογεί και να επιλέγει ή να απορρίπτει την συμμετοχή τόσο των υπό ψήφιση πολιτικών κομμάτων όσο και τους υποψηφίους τους για το βουλευτικό αξίωμα. Πρέπει να αξιολογείται η θητεία τους στην διακυβέρνηση της χώρας και να φ
Keywords
Τυχαία Θέματα