Νέος, ωραίος, Ψυχάρης και... Μαυρογιαλούρος

Ο υιός Ψυχάρης, ονόματι Ανδρέας, σύμβουλος του Σαμαρά και υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α' Αθήνας, έκανε τελευταία στιγμή μια... κουτσουκέλα που μαρτυρεί το ήθος του.
Τα έβαλε με τον πιο θρασύ και περιφρονητικό τρόπο συλλήβδην με τους "παλιούς" του κόμματός του, κηρύσσοντας εμφύλιο παλιών και νέων.
Διαβάστε το SMS
που .....
έστειλε σε χιλιάδες πολίτες και θα καταλάβετε:
"Ο Αντώνης Σαμαράς, με την ανανέωση στα ψηφοδέλτια, έδωσε το σύνθημα: Όχι παλιούς. Οι εκλογές δεν είναι όπως η ψήφος στα τηλεπαιγνίδια για δυο λόγους: Πρώτον γιατί δεν έχει κάθε εβδομάδα και δεύτερον γιατί στις εκλογές δεν πρέπει να ψηφίσουμε αυτούς που είναι να αποχωρήσουν"!

Ο Ανδρέας Ψυχάρης δεν μας εξηγεί όμως, αν ο Σαμαράς έδωσε το σύνθημα "όχι παλιούς", γιατί έχει τόσους παλιούς στα ψηφοδέλτια της ΝΔ; Και πρώτα-πρώτα τον... Αντώνη Σαμαρά, που είναι από τους πιο παλιούς;

Τα βάζει και με τον Σαμαρά λοιπόν; (Κάποιος πρέπει επειγόντως να ενημερώσει το νεαρό Ψυχάρη ότι ο αρχηγός της ΝΔ, που τον τίμησε βάζοντας τον στο ψηφοδέλτιο, εκλέγεται βουλευτής από το 1977!).

Αν οι παλιοί είναι για τον Καιάδα, γιατί ο αρχηγός της ΝΔ έχει παλιούς στο επιτελείο του;
Και τέλος, αν οι παλιοί είναι για πέταμα, πώς ο... αρχαίος μπαμπάς του εξακολουθεί να κυβερνάει την αυτοκρατορία του ΔΟΛ;
Αχ βρε Αντρέα, κρίμα. Τόσο νέος, τόσο ωραίος, και τόσο... Μαυρογιαλούρος.

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα