ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΡΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Σ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

22:42 5/5/2012 - Πηγή: Olympia

Το μέγα άγχος της ΤΡΟΪΚΑΣ και των κομμάτων της, το μέγα άγχος των διαφόρων Λαγκάρντ, Σόϊμπλε, κλπ. ειναι ΟΧΙ ΜΟΝΟ εάν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εξόντωσης του ελληνικού λαού, πού σημαίνει αγωνιούν εάν οι πολιτικοί τους υπάλληλοι επανεκλεγούν και συγκροτήσουν κυβέρνηση HIS MASTER VOICE….ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

Ο

κ. Βενιζέλος, ως συνταγματολόγος, πού γνωρίζει πολύ καλά πως ότι έχουν νομοθετήσει, καί επιβάλλει στον ελληνικό λαό ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗς ΛΑΊΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑς, ΘΕΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)η Κοινωνική πλειοψηφία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ . Εάν το 42% ή 44% ακόμα και 45% είναι κοινωνική πλειοψηφία πέστε μου κι εμένα μήπως έχω ξεχάσει εντελώς οτι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ το 50+1. (Κλείνει η παρένθεση)

ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ???

ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΝΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΗΣ.

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??? Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6η ΜΑΊΟΥ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΣΕΙ ή ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΑΡΓΑΡΑ?

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Κανέλλα Καζακοπούλου


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα