Ντόρα Μπακογιάννη: «Η κα Παπαρήγα κιότεψε»

Κλιμακώνει την επίθεση στο Κ.Κ.Ε η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή την απεργία των ναυτεργατών της Π.Ν.Ο.
Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στις προσωπικές επιθέσεις που εξαπέλυσε και το Σαββατοκύριακο κατά της Αλέκας Παπαρήγα
καταγγέλλοντας ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δεν δέχθηκε τους αγρότες της Κρήτης.

«Η κα Παπαρήγα κιότεψε» είπε συγκεκριμένα σε.....
συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΚΚΕ Παναγιώτη Μεντρέκα που ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή.

«Είναι ανυπόστατο ότι το ΚΚΕ έχει στόχο να κλείσει οποιοδήποτε εργοστάσιο και στηρίζει πολυήμερους αγώνες των εργατών» είπε ο κ. Μεντρέκας και ισχυρίστηκε ότι η κα Παπαρήγα δεν δέχθηκε καμία πρόσκληση να δει τους αγρότες της Κρήτης κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί το Σαββατοκύριακο.

«Λέει ψέματα η κα Παπαρήγα γιατί ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα που της έκαναν και εκείνη κιότεψε», απάντησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία υπερασπιζόμενη το αίτημα των Κρητικών γεωργών να μεταφέρουν τα προϊόντα τους είπε πως η κοινωνική συνείδηση δεν είναι προνόμιο του ΚΚΕ.

Όμως η κόντρα δεν έμεινε εκεί καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης εξαπέλυσε βολές κατά του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ επιμένει να κρατήσει κλειστά τα λιμάνια αφήνοντας τα προϊόντα των παραγωγών των νησιών και ιδιαίτερα της Κρήτης να σαπίζουν μέσα στα φορτηγά», δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης και κατηγόρησε το Κομμουνιστικό Κόμμα για ανευθυνότητα που ξεπερνά κάθε λογική.

«Πλέον η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την ίδια την Πολιτεία η οποία οφείλει να κρατήσει ανοικτά τα λιμάνια ώστε να γίνει κανονικά η μεταφορά των προϊόντων από τα νησιά», συμπλήρωσε ο κ. Ζαφειριάδης ο οποίος ανέφερε ότι οι ζημιά για τους αγρότες από την απεργία των ναυτεργατών είναι καθημερινά πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα